Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Sneeuwruimen >> Content

Zout Behandelingen voor een oprit

Een ijzige oprit verhoogt het risico op een ongeval of letsel. Zout behandelingen helpen voorkomen of te verwijderen ijsvorming , maar overmatig gebruik kan nabijgelegen planten doden en corroderen metalen auto-onderdelen . Asfalt opritten kan weerstaan ​​herhaald zout behandelingen , maar betonnen oppervlakken zijn gevoelig voor schade als gevolg van smelten en bevriezen . Om ijsvorming te voorkomen , lichtjes voor het neerslaan begint strooi deicer op de oprit oppervlak . Als een storm al is opgetreden , verwijder zoveel sneeuw mogelijk , licht instrooien zout op de resterende ijs en schep het uit. Natriumchloride

Natriumchloride , of steenzout , is een goedkope oprit behandeling die ijs smelt bij temperaturen zo laag als 18 graden Fahrenheit . Dit smeltmiddel is het soort zout gebruikt voor voedsel kruiden . Steenzout is de weg behandeling van keuze in veel gebieden , maar het is zeer corrosief en kan rivieren en het grondwater vervuilen . Het brandt ook , stunts of doodt planten langs een oprit door te interfereren met water en opname van voedingsstoffen . Volgens de Universiteit van Maryland Cooperative Extension , baksteen, natuursteen en nieuw gegoten beton zijn bijzonder gevoelig voor natriumchloride schade .
Calciumchloride

Volgens Mother Earth News , calcium is een relatief dure ontdooien optie die driemaal zoveel natriumchloride kosten . In korrelvorm , het smelt oprit ijs bij temperaturen zo laag als -25 graden Fahrenheit en creëert warmte doordringt ijsvorming . Vloeibaar calcium chloride is effectief bij nog lagere temperaturen dan pellets. Calcium chloride is minder schadelijk voor planten dan steenzout , maar zware applicaties kunnen nog steeds verwonden planten en schade beton, metaal , baksteen, natuursteen en outdoor vloerbedekking . Om de handen te beschermen tegen irritatie , draag beschermende handschoenen bij het aanbrengen van calciumchloride .
Kaliumchloride

kaliumchloride , dat is een ingrediënt in meststoffen en tabel zoutvervangers , smelt ijs bij 25 graden Celsius of warmer . Het is minder schadelijk voor beton dan andere zout behandelingen , maar herhaald gebruik kan nog steeds verwonden planten en vervuilen het water . Kaliumchloride zal niet de huid irriteren , maar laat vaak een wit residu op opritten of indoor tapijt . AskTheBuilder.com merkt op dat dit zout is effectief bij koudere temperaturen in combinatie met andere zouten .
Magnesiumchloride

Magnesium chloride is een relatief nieuwe toevoeging aan behandelingsmogelijkheden oprit . Dit zout smelt ijs bij -13 graden Celsius en is minder schadelijk voor planten dan andere oprit behandelingen . Volgens AskTheBuilder.com kan magnesiumchloride smelten door een 1/2-inch ijslaag binnen 10 minuten en releases 40 procent minder chloride verontreinigingen dan calciumchloride en natriumchloride . Huiseigenaren zullen waarderen het feit dat magnesiumchloride een poederachtige residu op indoor tapijten zullen creëren. Net als andere behandelingen zout , kan dit deicer metalen auto-onderdelen corroderen .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/snow-removal/1002014548.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.