Huis Tuin

Huis Tuin

Wat is de juiste manier om een Drip Edge Ice & amp installeren ; Water Barrier op een Dak

?

Water en ijs onder de shingles laat uw dak gevoelig voor lekken en schade die soms kunt een filter naar beneden in de plafonds en de muren van het huis . Een infuus rand is een stuk metaal ontworpen met een hoek die hecht langs de randen van het dak . De druiprand helpt bij het ​​leiden van water uit het dak van het gordelroos waar het kan veroorzaken . De rand helpt ook schade en vlekken op de fascia en de spooraansluiting van de woning te voorkomen . De druiprand installatie wordt een deel van de dakbedekking project .
Wat je
Meetlint
Dakbedekking cement
Bouwer voelde
Dakbedekking nagels
Instructions Need
1

Meet de rand van het dak aan hoeveel van de drip rand die u nodig hebt. Als u een lange termijn, kan het nodig zijn twee lengtes van drip randen om de volledige rand bedekken .
2

Plaats de druiprand stuk op de dakrand van het dak , dus het hangt uit ver genoeg om bereikt de goot. Spijker de drip rand op zijn plaats met behulp van dakbedekking nagels voordat u af te zetten vilt van de bouwer .
3

Breng dakbedekking cement langs de bovenrand van het infuus rand . Installeer de bouwer gevoeld , met behulp van het cement te helpen houden het in stand.
4

Spijker de drip rand langs de helling van het dak , dat is de niet- dakrand rand die is geneigd met de dakhelling . Op de rake , plaatst het infuus voorsprong op het vilt in plaats van eronder om het op zijn plaats te houden .

Vorherige Seite No
Hoe te installeren een golfplaten dak Flashing

Weten hoe te installeren een knipperend op een golfplaten - metalen dak voorkomt dat u van het maken van fouten die de waterdichtheid van het dak in gevaar brengen . U moet alle dak - overgang punten knipperen om te beschermen tegen het binnendringen van water . Typisch omvat dit knipperen de dakranden en waar twee hellingen ontmoeten op een verbinding. Gegolfd - dakbedekking fabrikanten producere

Meer dan ooit