Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe toe te voegen blokkeren Rafters voor gipsplaten

Aanbrengen van gipsplaten aan spanten is moeilijker dan bevestigen aan muren. Het houden van een 4 - door - 8 - voet vel van gipsplaten in de lucht en vast te schroeven in spanten is een uitdaging aan de beste tijden. U kunt het werk gemakkelijker door het installeren van het blokkeren van tussen de spanten voordat je de gipsplaten bevestigen maken . Dit maakt de spanten meer stabiel en onbeweeglijk , en het geeft je een groter gebied waarin je kunt rijden gipsplaten schroeven .
Wat je nodig hebt
Meetlint
Potlood
krijtlijn
2 -door - 6 hout
cirkelzaag
Boor
2,5 -inch - lange schroeven
Instructions
1

Meet de lengte van een van de spanten . Maak een potlood markering op het middelpunt van het spant . Doe hetzelfde voor het spant aan de andere kant van de kamer.
2

Gebruik een touw tussen de twee punten , zodat het laat een markering in het midden van de onderste delen gezichten van alle spanten .
3

Meet de afstand tussen de eerste twee spanten . Snijd een stuk van 2 per 6 tot deze lengte . Installeer de 2 - door - 6 tussen de balken zodat het 2 - inch afmeting gelijk met de onderkant van het spant en de rand van het 2 - door - 6 is uitgelijnd met de krijtmerkteken . Rijd twee 2,5 -inch - lange schroeven door de balken en in elk uiteinde van het .
4

2 - door - 6 Plaats een 2-bij - 6 tussen de volgende twee spanten . Spreiden uit de eerste , zodat het aan de andere kant van het krijt lijn . Een spreiding van de blokkering kunt u elk stuk in schroef door de uiteinden .
5

blocks onderaan de rij van spanten door er één tussen elke dakspant . Je zal eindigen met een complete rij blokken van de ene kant van de kamer naar de andere .

Hoe te converteren Pitch Rate naar Hoek

Een helling kan worden uitgedrukt als de verhouding tussen de hoogte opgedaan over een ingestelde afstand . Bijvoorbeeld , een dak 9 cm hoog krijgt over een horizontale afstand van 12 cm heeft een spoed van 09:12 . Soms is het handig om de verhouding te zetten in een hoek , in het bijzonder bij het bepalen van de noodzakelijke hoeken waaronder nieuwe Wandelondersteuningen snijden . Het omzetten va

Meer dan ooit