Huis Tuin

Huis Tuin

De typische levensduur van een Rubber Dak

Huis daken worden zelden volledig gemaakt van rubber, maar velen hebben een aantal rubberen onderdelen . Gemiddeld huis daken duren 15 tot 20 jaar , maar de barre weersomstandigheden kan dit de levensduur beperken . Een lekkende of beschadigde dak kan het interieur en exterieur van uw huis te beschadigen. Regelmatig dak onderhoud , en een laag van rubber , zal uw dak in goede staat
Dak Lagen houden .

De basis van de meeste daken is ouderwets met hout, beton , asfalt of metaal. Gordelroos , gemaakt van dakleer , in een overlappend patroon over het dak basis worden toegepast . Zodra alles is voltooid , wordt een laag rubber bovenop de gordelroos . De rubber voegt weerbestendig en duurzaamheid aan de totale constructie . Rubber wordt gelegd over het dak in grote platen , die vervolgens zijn plaats gehouden met mechanische bevestigingsmiddelen of steen ballasten .
Rubber Roofing

De bovenste laag van de daken wordt meestal gemaakt met thermoharders thermoplasten of bitumen . Alle drie de materialen zijn buigzaam en flexibel met een goede weerstand tegen water . Thermoharders zijn gemaakt van rubber polymeren . Hiervan EPDM is de meest voorkomende . Bekend als & quot; rubber dakbedekking , & quot ; EPDM thermohardende creëert een dunne maar taaie membraan daken beschermen . Het rubberachtige materiaal bestand tegen zonlicht , gewone chemicaliën en vocht . De rubberen laag beschermt shingles tegen de verwoestingen van het weer en de tijd . Het vervangen van deze toplaag van rubber om de 10 tot 15 jaar zou de levensduur van uw dak te verlengen en het voorkomen van schade door weer en slijtage .
Installatie

Specialized dakdekkers en timmerlieden zijn staat het installeren van nieuwe daken van het repareren van bestaande daken . Gebruik altijd een betrouwbare professional als het gaat om het dak installatie en reparatie ; kiezen voor een bedrijf of persoon die een licentie en verzekerd. Dak werk gevaarlijk bedrijf . Indien verkeerd gedaan , kan gevolgen fataal zijn voor de dakdekkers of zelfs om mensen onder het dak zijn. Een onjuist geïnstalleerd dak kan ook lekken , waardoor aanzienlijke schade aan het gebouw eronder. Wacht niet tot je een lek op uw dak te repareren . Als uw dak is 10 of meer jaar oud zijn , overweeg dan om een ​​nieuwe rubber membraan geplaatst op bescherming en een lange levensduur aan het dak te voorzien .
Cost

Dakbedekking kosten verschillen voor een aantal factoren niet de minste daarvan is groot . Sheer vierkant gebied , pitch en zelfs de hoogte zullen allemaal een rol bij het bepalen van de totale kosten van het dak vervanging of reparatie . De meeste schattingen , gezien op het terrein zijn gratis. Dak kosten zal ook variëren afhankelijk van de tijd van het jaar - een aantal bedrijven kunnen meer in rekening brengen buiten werken in de barre omstandigheden van de winter dan de zomer , bijvoorbeeld. Ontvang biedingen van meerdere dakbedekking leveranciers om een eerlijke prijs te vinden .

Hoe maak je een staande fels Ice riem met een dakspanen dak installeren

Ice riemen worden gebruikt op huis daken in koudere klimaten te helpen voorkomen dak lekt en waterschade . Bij koud weer , kunnen ijsdammen vormen aan de randen van daken , het opsluiten stilstaand water . Het stilstaand water kan sijpelen onder dak materialen , zoals gordelroos , en in het huis . Metaal ijs riemen aan de rand van het dak geïnstalleerd dit probleem door te voorkomen ijs en sneeuw

Meer dan ooit