Huis Tuin

Huis Tuin

De Soorten Tin Daken voor Huizen

Tin daken zijn vaak te vinden op de historische gebouwen als op nieuwbouw . Ze zijn ontworpen naar de laatste 50 tot 100 jaar of meer . De term " tinnen dak , " vaak toegepast op een metalen dak anders dan koper, de juiste toepassing op tin - plate of loodhoudende metalen dakbedekking , van plaatstaal ijzer of staal, bedekt met tin om roesten en achteruitgang te voorkomen .
Tin Plate

Terwijl Paris staat bekend om zijn verzinkt daken , vertinde daken werd steeds ruimer later geïnstalleerd in Canada in de 18e eeuw en de Verenigde Staten . Thomas Jefferson installeerde een staande naad tinnen dak op Monticello ergens na 1770 , merkt de National Park Service , en werd het meest voorkomende dakbedekking van het land materiaal in de 19e eeuw . Tegenwoordig is een huiseigenaar de metalen dak selectie omvat tinnen plaat , verzinkt - staal bekleed met zink - of koper . Tinnen bord daken kan duren 30 tot 50 jaar in een droog klimaat . Bij toepassing van dakcoatings bestrijding roest en bescherming , kan de daken langer dan 50 jaar . Blootstelling aan lucht zout verkort de levensduur van een vertinde dak .
Voordelen

Tin plating metalen levert uitstekende weerstand tegen corrosie door de sfeer , meer dan beschikbaar van lood, koper of zink is , schrijft architectonische schrijver David P. Rigney in Tin - plated daken vereisen schilderij met een elastomeer coating " Sheet Metal Roofing Techniques . " - in wezen een coating die droogt tot een rubberachtige consistentie - om deze bescherming te behouden . Het proces van coating houdt voorbereidend werk aan de oppervlakte roest te verwijderen met een staalborstel , het wassen van het dak , te spoelen , te laten drogen en het aanbrengen van de coating .
Terne Plate

Terne plaat gaat dompelen plaat van ijzer in een legering van tin en lood , waardoor het een doffer afwerking dan tinnen bord . Tin omvat 10 tot 50 procent van de coating . Tijdens het koloniale tijdperk , terne bevatte een balans van 80 procent lood en 20 procent tin . Gezien de gezondheidsrisico's gevonden van blootstelling aan lood , metallurgische fabricators verhuisd naar een legering van zink en tin door de jaren 1990 . Terne kan worden toegepast op roestvast staal, koolstofstaal , koper, brons , tin en titanium , merkt de Metal Initiative , een programma door de metaalindustrie op metaal gebruik in de bouw te bevorderen . Een terne plaat dak kan duren tot 100 jaar , de groep landen , en opstaan ​​om het mariene milieu .
Tin Gordelroos

Daken gemaakt van tin gordelroos , niet veel gebruikt in de huidige tijdperk , functie reliëf ontwerpen om tegels of hout lijken. Tin shingles zijn gemaakt om in elkaar grijpen en worden gevonden uit tin , gegalvaniseerd staal en gegalvaniseerd ijzer en zink of koper . Een stempel vormt de shingles van vertind ijzer , en de gordelroos zijn retinned na het stempelen , die schadelijk is voor de eerste coating .

Wat kan worden gebruikt om ratten of eekhoorns Keep Out van uw zolder

? Of u vinden ratten en eekhoorns bruto en walgelijk , of schattig en charmant , het hebben van hen op een zolder is minder dan aantrekkelijk . Er zijn tal van technieken die je kunt gebruiken om zich te ontdoen van een van beide een rat of eekhoorn probleem , terwijl ervoor te zorgen dat ze nooit meer terug in het proces. Gewoon negeren van het probleem zal niet te laten verdwijnen en kan leiden

Meer dan ooit