Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe breed is roofing

?

roofing wordt gebruikt in een verscheidenheid van manieren . Er zijn vier soorten om uit te kiezen en het type van de roofing die u gebruikt hangt af van het project . Roofing is 36 cm breed en kan 36-50 meter lang , afhankelijk van de fabrikant . De roll beslaat meer dan 200 vierkante meter aan de dakvlakken , afhankelijk van het materiaal.
Verzadigde Vilt

Verzadigde voelde is ook bekend als papier of teer papier gevoeld. Dit is de ondervloer als vochtbarrière tussen de multiplex en de dakbedekking . Verzadigde vilt is een lichtgewicht materiaal dat wordt geleverd op rollen 36 cm breed en wordt gemaakt door het aanbrengen van een asfalt bekleding op gevoeld . Er zijn verschillende diktes , aangeduid als gewicht , beschikbaar voor toepassing . In het algemeen verzadigd vilt gebruikt op schuine daken . Het gewicht van de rol bepaalt hoeveel van het dak gebied is bedekt . Een 15 - pond gewicht omvat meer dan 30 pond gewicht van verzadigd voelde roofing .
Coated Vilt Roll Dakbedekking

Coated voelde roll dakbedekking wordt gebruikt in de valleien of langs de randen van het dak waar water kan bouwen of in te voeren onder de gordelroos. Het oppervlak is bedekt met een asfalt ontworpen tegen bestand . Zoals met verzadigde vilt beklede vilt geleverd in verschillende gewichten en lengtes per rol . De standaardbreedte van gecoat voelde dakbedekking is 36 centimeter .
Mineral bovenkomen Dakbedekking

Mineral opgedoken dakbedekking is eveneens vervaardigd om gordelroos asfalt. Het bovenoppervlak is bedekt met een soort mineraal , zoals leisteen stof . Dit type roll dakbedekking wordt het meest gebruikt op platte daken of waar er weinig helling naar het dak . Minerale opgedoken dakbedekking wordt ook gebruikt op kleine bijgebouwen , zoals een tuinhuisje . Het materiaal wordt geleverd in 36 -inch rollen en is beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren .
Flashing

Flashing wordt ook beschouwd als een vorm van roofing . Het materiaal is gewoonlijk een dun aluminium die kunnen worden geschilderd op een zijde van de fabrikant . Knipperende wordt gebruikt rond schoorstenen , bodem pijpen en dakramen als een vochtbarrière die regenwater en sneeuw houdt sijpelt onder de shingles rond de blootgestelde lichaamsdelen. Knipperen kan ook worden gebruikt langs de randen van het dak, waar ijs kan opbouwen , waardoor gordelroos te heffen van het dak . Standard knipperen komt op rollen 24 cm breed , maar er zijn andere breedtes beschikbaar voor grotere projecten .

Hoe te installeren Soffit ontluchten From Inside the Attic

Als de lucht circuleert door een gebouw heeft het de neiging om op te warmen , en het verzamelt vocht. Toen dat lucht het dak ruimte is bereikt, begint af te koelen , en het vocht valt uit de lucht en klampt zich vast aan spanten , balken en muren , het bevorderen van rot en de groei van schimmels . Koof openingen helpen verminderen het vochtgehalte door het stimuleren van de circulatie van verse

Meer dan ooit