Huis Tuin

Huis Tuin

Wat Is Dakbedekking Ice Guard

?

Als het begint te sneeuwen in uw omgeving , zal de sneeuw zich ophopen op het dak . Als uw zolder isolatie onvoldoende is, zal de sneeuw smelten , te verzamelen in de goten en het opnieuw bevriezen . Dit kan een aanzienlijke hoeveelheid schade veroorzaken als u niet de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen . Een van de methoden dakwerkers gebruiken om ijsdammen bestrijden is dakbedekking ijs bewaker .
Definition

Een dakbedekking ice guard is een dikke , rubberen membraan dat rechtstreeks wordt aangebracht op het houten dek van een dak voor het installeren van gordelroos maar na het installeren van het dak druppelen guard . Het wordt geleverd met een sterke zelfklevende rug die wordt gebruikt voor de installatie . Een enkele rol ijs wacht, ook bekend als een ijs schild kan komen in lengtes van 75 tot 80 meter en kan variëren in de breedte 12 tot 60 centimeter . De bepaling van wat de breedte van het ijs schild te gebruiken wordt overgelaten aan het oordeel van de installateur . Er zijn geen vaste regels voor de vaststelling van de breedte van het ijs bewaker om uit te kiezen .
Purpose

Een ice guard is op zijn plaats om te voorkomen dat water van smeltende sneeuw en ijs van lekken door het zetten dak. Als sneeuw en ijs smelten en opnieuw bevriezen op een dak , kunnen ze onder de shingles en uitgegroeid tot een lekkende probleem . Een ijs guard is ontworpen om ver genoeg te breiden terug van de rand van het dak om dit smeltende sneeuw en ijs te vangen en veilig vervoeren het water aan de goten .
Installatie

Door de sterkte van het kleefmiddel , het installeren van een ijs guard twee personen job . Het ijs bewaker moet plat te liggen op het dakbeschot te zijn effectief of anders water zal eronder te krijgen en schade aan het dak veroorzaken . Het beste is om een ijs bewaker in acht meter lang segmenten te installeren , omdat deze zijn gemakkelijker te behandelen dan iets lang genoeg om de hele rand van het dak te dekken in een stuk. Een persoon houdt het gedeïnstalleerd segment van ijs wacht , terwijl de andere persoon onthult zorgvuldig de lijm en langzaam oefent druk uit op een vlakke installatie te krijgen . Een ijs guard moet worden geïnstalleerd op een droge terrasplanken om goed te hechten .
Overwegingen

Het is het beste om een ijs bewaker bij temperaturen hoger dan 40 graden Fahrenheit te installeren , volgens de Protecto Wrap website . Vergeet niet dat warmere temperaturen de lijm kleverig zal maken , dus plan de installatie op een moment dat de temperatuur niet boven de 70 graden Fahrenheit om het gemakkelijker maken om te werken met de lijm .

Hoe een Split Dak 's Rafter Repair

Een aantal verschillende ongelukkige gebeurtenissen kunnen leiden tot een splitsing dakspant . Een boom kan op je dak vallen , kan een ongewoon zware sneeuwval kunnen zich op de top van uw huis of een inherente fout in het hout plotseling te geven wijze in extreme weersomstandigheden . Wat de oorzaak ook , fix it zo snel mogelijk om het risico van een sag in uw roof.Things Je Constructielijm Twe

Meer dan ooit