Huis Tuin

Huis Tuin

Het verwijderen van oude Tar Daken

Zelfs top - kwaliteit dakbedekking niet eeuwig duren . Zodra de patching banen worden meer problemen dan ze waard zijn , is het tijd om uw oude teer dak te vervangen. Een oude teer dak verwijderen is veel gemakkelijker dan het klinkt . Tegen de tijd dat de vervangingsdatum rond komt , teer is hard, bros en zon gebakken en zal dus gemakkelijk af te komen met de gordelroos . Voor de meeste huiseigenaren , dit is een taak voor professionele aannemers . Echter, als je de oude teer dak kan verwijderen voordat de aannemers krijgen daar, je kan aanzienlijk het kappen van de prijs van uw dakbedekking baan .
Wat je
Werkhandschoenen
Ladder
< br Need > Shingle schraper
Hammer
Instructions
1

Leun de ladder tegen de rand van het dak aan de kant waar de gordelroos hoek naar beneden . De ladder moet op een stevige , vlakke ondergrond en een diepte van minstens drie treden boven de rand van het dak . Heeft u een partner houdt de ladder vast terwijl je klimmen en werken .
2

Plaats de shingle schraper onder de shingles en push up met korte, harde bewegingen . De shingles en teer zal verheffen en het dak vallen vrij gemakkelijk . Verwijder zo veel gordelroos mogelijk terwijl staande op de ladder. Beweeg het langs de daklijn als dat nodig is. Alleen klimmen op het dak toen de shingle schraper niet langer de shingles van de ladder kan bereiken .
3

Ga over het dak en verwijder grind stukjes die nog steeds vastklampen aan het dak . Verwijder de nagels met de klauw einde van de hamer . Als je over het dak , sla ze vast elke nagels die komt vanuit de multiplex planken . Veeg vastklampen teer stof met handschoenen aan .

Hoe te Split dakspanten Fix

Split dakspanten kan het gevolg zijn van een te grote sneeuwlast , een boom die op het dak of een inherent gebrek in het hout zijn. Splits moet zo snel mogelijk worden hersteld , zodat ze niet leiden tot een slappe dak. Omdat de meeste spanten zijn verborgen in zolders , kunt u zich concentreren op een sterke , permanente oplossing zonder zich al te veel te doen om het beautiful.Things je nodig he

Meer dan ooit