Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> dak Reparaties >> Content

Hoe om een ​​lekkende riool Dak Vent Collar Caulk

Een lekkend dak kan muren en plafonds beschadigen evenals het verhogen van de kans op schimmel en meeldauw groei in de woning . Lekkende loodgieterij vent zeehonden waterinsijpeling die geleidelijk vermindert de functie van zolder isolatie veroorzaken . Loodgieters ontluchtingen lopen door de muren van sanitaire voorzieningen , zoals toiletten , aan de buitenlucht boven het dak . Het opsporen en repareren van de bron van een lek dak , zoals een riool vent kraag , helpt om zolder isolatie te beschermen tegen waterinsijpeling .
Wat je nodig hebt
Hammer ( optioneel)
schroevendraaier ( optioneel) < br > Plamuurmes
siliconenkit
Kitpistool
Instructions
1 < p > Bevestig dat de lekkage is uit het riool dakluik door het onderzoeken van de leidingen onder de ontluchtingsuitgang . Kijk voor gedroogde tracks van verkleurde water langs de leiding en onder de pijp naden . Dak lekt kunnen worden weergegeven op plafonds en muren ver van hun plaats van binnenkomst, vooral als ze lopen langs leidingen en spanten . Nadat u hebt bevestigd dat water binnenkomt uw huis via een riool ontluchtingspijp , kruipen op het dak van uw huis .
2 < p > Trek de shingles die zich uitstrekken over de bovenkant van de bovenste helft van de vent knipperen op de bodem van het riool dakluik . Deze halsband is ontworpen om te helpen houden het dakluik in de plaats en het risico van vocht kwel te verminderen tussen de buitenzijde van de pijp en het dak gat.
3 < p > Verwijder het knipperen van het dak oppervlak door het uittrekken van de nagels of schroeven los te draaien . Draai de ring knipperen ondersteboven, en gebruik een plamuurmes af te schrapen deeltjes van gebarsten en afbrokkelende breeuwen . Schraap het dakvlak aan de oude breeuwen van het gebied onder de knipperende verwijderen. Het uitzoeken van oude breeuwen van naden langs de kraag en rond de ontluchting dop .
4 < p > Squeeze siliconen breeuwen van een kitpistool in de voegen dat de kraag hechten aan het knipperen en de ontluchting dop . Strijk de kraal van breeuwen in de voegen met het topje van je vinger . Breng een kraal van het breeuwen langs de onderzijde van de vleugel knipperen . Druk op de knipperende terug op zijn plaats , en zet deze vast met het dak met spijkers of schroeven . Veeg overtollige breeuwen dat perst uit de randen van het knipperen . Vervang de dakshingles je opgetild , stopte de uiteinden over de onderliggende vent knipperen om een ​​goede waterafvoer te moedigen .

From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/roof-repairs/1002130458.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.