Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een gegalvaniseerd metaal Dak Reparatie

Hoewel gegalvaniseerde metalen dakbedekking heeft een gemiddelde levensverwachting van 50 jaar , kan weer en objecten veroorzaken de metalen dak te lekken . De beschadigde veroorzaakt door een waterlek kan aanzienlijk zijn en wat je nodig hebt om het probleem snel aan te pakken. Als het gaat om het herstellen van een metalen dak , zijn er verschillende methoden om een ​​waterlek te dichten , maar de meerderheid van deze methoden zijn niet permanent en u kan nodig zijn om de reparatie in intervallen vast te stellen . Een reparatie soort blijft sterk voor de levensduur van uw gegalvaniseerde metalen dak .
Wat je
Meetlint
Stuk van gegalvaniseerd metaal
permanente marker
Aviation knipt
Scribe
Plaatwerk kant seamer
120 - korrel schuurpapier
Flux
Acid borstel
Twee pondgewicht
soldeerbout Verlanglijstje Loodvrij soldeer
Instructions
1

Meet de lengte en breedte van het gat in de gegalvaniseerde metalen dak met meetlint . Voeg minstens twee - inch tot beide dimensies u gemeten .
2

Markeer beide dimensies u berekend op het stuk van gegalvaniseerd metaal met de permanent marker .
3

Snij het ​​stuk van gegalvaniseerd metaal met de luchtvaart knipt en zet de schrijver tot 1/2-inch .
4

Voer de schrijver langs alle vier de randen van de snede verzinkt patch en knip elke hoek van de patchen op een hoek van 45 graden met de luchtvaart knipt . Zorg ervoor dat het van 45 graden gesneden kruist de kruising van de 1/2 inch schrijver lijnen .
5

Vouw elke kant van de gegalvaniseerde metalen patch met het plaatwerk kant seamer , met behulp van de schrijver lijnen als referentie punten voor de bochten . Elke vouw moet om terug te buigen op het oppervlak van de metalen patch .
6

Clean elke vouw van de metalen patch met de 120 - korrel schuurpapier tot het metalen schijnt.
7

Maak het gebied rond het gat in de gegalvaniseerde metalen dak met de 120 - korrel schuurpapier . Breng flux aan het gereinigde oppervlak van het dak en de gereinigde gevouwen randen van de metalen patch met het zuur borstel .
8

De metalen stuk over het gat en plaats de twee pondgewicht bovenop de patch om het te houden op zijn plaats .
9

Rest de hete soldeerbout tegen een rand van de metalen patch .
10

Wrijf het loodvrije soldeer op de punt van de soldeerbout en laat de gesmolten soldeer stromen onder de metalen patch . Trek de soldeerbout langs elke rand van de metalen patch , terwijl het toepassen van soldeer aan de punt van de soldeerbout .
11

Laat het soldeer afkoelen voordat u de twee - pond gewicht van de metalen patch aan eindigen het repareren van de gegalvaniseerde metalen dak .

Gevolgen van opgehoopte afval op een dak

Thuis onderhoud is niet alleen een kwestie van ervoor te zorgen uw apparaten correct en dat de werf ziet er netjes werken . Uw dak vereist ook de juiste zorg , en dat omvat het waarborgen van afval verzamelt niet op het dak . Puin op je dak komt uit vele bronnen , waaronder opgebouwde bladeren en twijgen van overhangende bomen, bladeren geblazen op het dak , speelgoed dat kinderen daar hebben gego

Meer dan ooit