Huis Tuin

Huis Tuin

Steel Gordelroos Vs. Concrete Gordelroos

Het materiaal dat u gebruikt voor uw dak heeft een aanzienlijke invloed op de duurzaamheid en levensduur . Hoewel staal en beton zijn niet de meest voorkomende dakbedekking , zij wenselijk opties . . Welke je kiest, hangt grotendeels af van de manier waarop u wilt dat uw dak te kijken en hoeveel je wilt uitgeven
Voordelen van Staal

Volgens een artikel gepubliceerd in de & quot; Sioux City Journal & quot ; online , veel verzekeringsmaatschappijen bieden kortingen voor klanten die stalen daken , vanwege hun hoge kwaliteit en lagere kans op schade. Gordelroos gemaakt van staal lijken op andere producten , maar zijn veel meer duurzaam en langdurig . Omdat staal is een metaal , het is brandveilig en windbestendig . Producten zijn verkrijgbaar in een breed scala van kleuren en afwerkingen , die staal een veelzijdige optie voor zowel residentieel en commercieel gebruik maakt .
Voordelen van Concrete

Hoewel beton kan worden gebruikt om te maken dakshingles wordt het meest gebruikt als voor dakpannen . Zoals opgemerkt door This Old House , veel huiseigenaren die graag het uiterlijk van een pannendak , maar kan zich niet veroorloven kleitegels kiezen betontegels plaats . Betontegels kosten half zoveel klei tegels en een soortgelijk uiterlijk, dat bijzonder geschikt en gebruikelijk in het zuidwesten . Clay dakbedekking materialen zijn ook zeer duurzaam en brandwerend . U kunt ervoor kiezen om de natuurlijke uitstraling van het beton te houden of gebruik gekleurde gordelroos .
Nadelen van Staal

Het belangrijkste nadeel van stalen shingles is upfront kosten . Volgens Homewyse.com 's online calculator , een stalen shingledak kost ongeveer $ 5,05 per vierkante meter , terwijl een betonnen tegel dak kost slechts $ 3,99 . Uiteraard specifieke kosten variëren afhankelijk van specifieke eisen maar algemeen staal meestal één van de duurste dakbedekking materialen ; Echter, de meeste aankopen worden geleverd met een 50 - jaar garantie , en staal is ook meer energie - efficiënter dan vele andere dakbedekkingsmaterialen , die geld kunnen besparen op energiekosten.
Nadelen van Concrete

Hoewel betondaken goedkoper dan staal , zijn zij bijna drie keer duurder dan asfalt , dat is de meest gebruikte dakbedekking . Zoals opgemerkt door dit oude huis , moet u kiezen voor beton gordelroos dat lage porositeit om vorstschade te voorkomen. Concrete dakbedekking porositeit wordt meestal geschat van 3 tot 20. Cement is ook een zeer zware dakbedekking , zodat de installatie en de arbeidskosten zijn duurder dan lichtere producten .

Wat is het doel van Eaves

? Het woord dakrand komt uit het Midden- Engels term Efes betekenis gaan over de rand of projecteren , en is hetzelfde in zowel enkel-of meervoud . De dakrand van een gebouw is de uitstekende rand van een dak . Niet alle gebouwen zijn ze afhankelijk van de mode , smaak en kosten , maar voor veel mensen, een huis zonder dakrand is als een gezicht zonder wenkbrauwen - gewoon niet compleet . T

Meer dan ooit