Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe noem je dat - Gravel Kijkend Isolatie Mijn Attic

?

Loose Fill is een vorm van isolatie die vaak wordt geleverd in brokken ter grootte van grote grind. Deze isolatie wordt meestal gemaakt van steenwol , cellulose of glasvezel . Elk materiaal heeft specifieke eigenschappen , zoals gewicht , R - waarde en dichtheid , dat de effectiviteit van bestaande isolatie beïnvloeden. Problemen zoals vocht en verdichting ook het isolerend vermogen van Loose Fill beperken .
Installatie

Loose -fill isolatie is geïnstalleerd in uw zolder met een pneumatische blower dat de isolatie in plaats sprays , waardoor luchtzakken tussen de individuele stukjes isolatie. Deze eigenschap van losgestorte isolatie maakt een effectievere isolatie dan veel andere soorten isolatie. U kunt ook blazen loose - fill isolatie achter muren of onder zolder vloeren aan gebieden van uw huis die al klaar zijn te isoleren.
Types

Loose -fill isolatie bestaat uit drie materialen : glasvezel, steenwol en cellulose . Van deze drie typen cellulose is de sterkste isolator , gevolgd door steenwol en glasvezel . Loose fill vaak verkocht als milieuvriendelijk omdat het gebruikend gerecycleerde materialen . Cellulose -isolatie vaak is gemaakt van gerecycled krantenpapier , terwijl glasvezel isolatie verwijderd is van 20 tot 30 procent gerecycled glas en steenwol bevat tot 75 procent gerecycled industrieel afval .
Isolerende eigenschappen

De isolerende vermogen van isolatie wordt gemeten volgens de R - waarde per inch . De aanbevolen R - waarde voor de zolder van de woningen in de meeste gebieden van de Verenigde Staten is 30 tot 40 - cellulose gebaseerde loose - fill isolatie heeft een R - waarde van 3,2-3,8 voor elke centimeter van de diepte . De R - waarde van glasvezelisolatie varieert 2,2-2,7 per inch , terwijl steenwol als beoordeling 3-3,3 per inch . De meeste soorten losgestorte isolatie vereisen ten minste een voet van isolatie; echter , kan glasvezel vereisen tot 17 centimeter
Overwegingen

Cellulose -isolatie is de meest compacte vorm van Loose Fill . ; het is echter gevoelig voor afwikkeling en vochtschade . Loose- fill isolatie vertrouwt op luchtzakken gevangen tussen elk stuk van de isolatie aan de R - waarde te verhogen . Alle drie de soorten isolatie vestigen en compact in de tijd , het verminderen van hun isolerend vermogen . Glasvezel en steenwol verliezen doorgaans 2 tot 4 procent van hun R - waarde te regelen , terwijl cellulose maximaal kunt verliezen tot 20 procent van de R - waarde . In koude klimaten , kan het temperatuurverschil tussen de zolder en de leefruimte van uw huis koude lucht dwingen door de luchtzakken in de isolatie . Het toevoegen van een extra laag van batt isolatie boven je los gestorte isolatie vaak voorkomt dit probleem .

Hoe te dakoverstek Vervang

Na verloop van tijd , water, vocht kan veroorzaken dakoverstek structuren te verslechteren . Wanneer dit gebeurt , kan het water stromen en in een huis de houten structuur en veroorzaken rot te verspreiden . Het vervangen van een dakoverstek omvat het verwijderen van fascia en koof materialen . Aanbrengen van kit coatings om de nieuwe stukken kan helpen verlengen de levensduur van een nieuwe overh

Meer dan ooit