Huis Tuin

Huis Tuin

Porch Ceiling Types

Bij het bouwen of verbouwen van een veranda , heeft u verschillende mogelijkheden om een ​​mooie veranda plafond te creëren . De veranda plafond zet de toon en het gevoel van de veranda , dus is het belangrijk om zorgvuldig te kiezen . Het type materiaal gekozen bepaalt de hoogte van de alimentatie de veranda plafond vereist en bepaalt het karakter van de veranda .
Vinyl Beadboard Soffit

Vinyl beadboard is verkrijgbaar in een breed scala van maten , stijlen en kleuren . Vinyl exterieurs geen onderhoud nodig , behalve regelmatig schoonmaken , en hoeven nooit geschilderd te worden . Verkrijgbaar als geventileerd , vaste stof of als panelen met verborgen ventilatieopeningen, vinyl beadboard is een veelzijdig product . Deze panelen slot samen creëren van een patroon van rechte horizontale lijnen over de veranda plafond .
Multiplex

Multiplex komt in grote vlakke platen die worden geschroefd in de balken of de headers van de veranda plafond . Multiplex is gevoelig voor vocht en overmatig vocht kan het materiaal beschadigen. De naden gemaakt door de toetreding tot de stukken van triplex kan worden afgedekt met sierlijsten stukken om een patroon op het plafond te creëren . Multiplex moet worden geschilderd met een hoogwaardige exterieur verf om het te beschermen tegen vocht.
Wood

Tand en groef planken worden vaak gebruikt om een veranda plafond te creëren . Hout is een visueel aantrekkelijk materiaal voor een veranda plafond , maar is gevoelig voor vochtschade . Houten veranda plafonds moeten worden onderhouden en behandeld met beschermende kit en vlekken om hun schoonheid te behouden . Jaarlijks onderhoud met een waterdichte afdichting wordt vaak aanbevolen door de fabrikanten.
Aluminium Soffit

Aluminium koof is een makkelijk te onderhouden veranda plafond materiaal . Aluminium koof is beschikbaar in vele stijlen en kleuren voor elk type woning aan te passen. Deze panelen kunnen een gemoffeld afgewerkt hebben of ze kunnen worden geschilderd . Een gelakt aluminium koof panel moet periodiek worden herschilderd omdat de verf pelt weg na een paar jaar .

Hoe maak je een schoorsteen Seal Wanneer Shingling

Sealing een schoorsteen voorkomt dat er water van het dak stroomt langs de zijkanten van de schoorsteen en het huis in. Knippert is een set van speciale metalen gordelroos geïnstalleerd rond de basis van de schoorsteen om het te verzegelen . Deze is geïnstalleerd terwijl shingling het dak omdat het asfalt shingles enigszins overlappen het knipperen om het te houden op zijn plaats . Wat je nodig he

Meer dan ooit