Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Zet op een stalen dak

Steel dakbedekking is een duurzame en aantrekkelijke optie om vaker voor asfalt gordelroos . U kunt een professionele aannemer in te huren om uw stalen dak te installeren , of doe het zelf met een aantal eenvoudige hulpmiddelen en een beetje werk . Stalen dak kan worden gebruikt als een origineel onderdeel van de nieuwbouw , of achteraf te monteren op een bestaande woning , hetzij op de top van asfalt gordelroos of op een oud dak na de gordelroos zijn verwijderd .
Wat je nodig hebt < br > ladder
Meetlint
Dakbedekking schroeven
Clutch boor
Cirkelzaag
Metal snijmes
Instructions
1

Meet de afstand van de piek aan de dakrand op uw dak . Als deze afstand is langer dan een vel dakbedekking , beginnen bij de dakrand en voeg een tweede rij van dakbedekking die de eerste op het hoogtepunt overlapt .
2

Leg een vel dakbedekking op het dak aan één topgevel , waarbij ervoor dat de rand van de stalen dak hangt over de top van de fascia van de topgevel , en dat de dakbedekking is parallel aan de rand van het dak . Als mantel aanwezig van een vorige dak is , kunt u stalen dak er bovenop lag . Als het een nieuw dak dient de spanten of horizontale spanten tot de stalen dak ontvangt vastgestelde kruisstukken , hoewel ze hoeven niet continu te zijn . Vier - inch brede planken gescheiden door 4-inch ruimtes zijn voldoende om stalen dak ondersteunen . Een laag van teer papier moet komen te liggen over de planken en onder het stalen dak als een back-up tegen waterinsijpeling .
3

Maak de stalen dakbedekking op het dak met behulp van een 2-inch lange dakbedekking schroef die is voorzien van een rubberen afdichting . U kunt dit doen met een standaard boor , maar het is veel makkelijker met een clutch boor . U kunt een koppeling boor ingesteld om te stoppen wanneer de schroef een bepaalde druk , een functie die u toelaat om de schroeven in net genoeg te maken aan de rubberen pakking comprimeren bereikt. Solliciteer schroeven om de 12 verticale centimeter langs de verhoogde ribbels op het staal. Breng nooit een schroef aan de vlakke staal , aangezien dit de kans op een lek . Doe geen schroeven in de laatste nok omdat je wordt overlapt het volgende vel op het. Als u zal het toevoegen van een tweede rij van stalen dak boven de eerste , doe geen schroeven in de bovenste 12 centimeter van de platen nog .
4

Doe het tweede blad van dakbedekking naar beneden met zijn rand nok overlappen de rand nok van het eerste blad van staal . Vastschroeven op dezelfde manier waarop je het eerste vel vastgeschroefd .
5

Verder voegen vellen over de overspanning van het dak tot aan de andere kant te bereiken . Als een volledige plaat past niet op het einde van het dak , snijd een blad over de lengte met behulp van een cirkelzaag voorzien van een metalen mes .
6

Voeg een tweede rij van metalen platen als de hoogte van het dak vereist . Overlap de toppen van de eerste rij van 12 centimeter om ervoor te zorgen dat het water niet omhoog kruipen en onder de toppen van de onderste rij van platen .
7

Installeer een stalen kap op de bergkam nadat je hebt installatie voltooid de stalen dakplaten aan beide zijden van de piek . Koop een piek die op maat is gemaakt voor het type dakbedekking die u gebruikt ; de piek zal worden gemaakt met openingen aan de randen in de stalen tegemoet , zodat de piek zit gelijk op het punt van het dak .

Schoren Bestaande Dakspanten

Een dak is opgebouwd uit verschillende lagen van de schede ontwerp tot de structurele ondersteuning van de truss systeem te dekken. De lagen van triplex , papier en gordelroos dat de bekleding van uw dak omvatten alle combineren om een enorme hoeveelheid gewicht gelijk . Dit gewicht , samen met het gewicht van het puin en de sneeuw , die rust op de spanten zal de structurele integriteit van het sy

Meer dan ooit