Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een houten dak Frame Maatregel

Framing een dak is een arbeidsintensief proces dat veteraan huiseigenaren nerveus kan maken . Juiste meting van het dak voordat de bouw of reparatie zal onnodige verspilling van materiaal te voorkomen . Veel websites hebben dakbedekking calculators dat u uw metingen kunnen zetten in , evenals tabellen om de juiste hout voor uw project te vinden . Wanneer de middelen beschikbaar zijn, te gebruiken; dakbedekking met giswerk is nooit een goed idee .
Instructions
1

Meet de breedte van het gebouw dat de spanten zal zitten . Dit is de overspanning.
2

Verdeel de overspanning door 2 om de run van het dak te krijgen .
3

Gebruik de horizontale run van het spant om te bepalen je spant grootte. Vergelijk de horizontale run op de Amerikaanse Houten Span dakspant rekenmachine .
4

Plaats een winkelhaak op het dak , zodat het lichaam wordt opgetild uit het dak . Plaats een waterpas op de zijkant van het plein tot aan het plein is niveau . Meet vanaf de onderkant van de haaks op de top van het dak . Dit is het veld .
5

Voeg alle berekeningen in een dakspant hoek rekenmachine om het spant hoek te vinden.

Mocht een oud dak worden verwijderd voordat Re - dakbedekking

? Op een bepaald punt in elk huis het leven , is het tijd voor een nieuw dak zijn. Huiseigenaren krijgen veel tegenstrijdige informatie als het gaat om de invoering van een nieuw dak op het huis . Een gebied waar sprake is van bijzondere verwarring is of er nieuwe shingles over bovenkant van een oud dak kan worden geplaatst . Hoewel dit zeker wel eens gedaan, zijn er ook situaties waarin het is ni

Meer dan ooit