Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> dak Reparaties >> Content

Hoe te verwijderen oude platte daken

Vlakke dakbedekking is meestal asfalt papier en /of gordelroos en heeft het nadeel van het houden van water , sneeuw en ijs . Wanneer deze elementen worden toegestaan ​​om te zitten op een plat dak , na verloop van tijd compromitteert de integriteit van het dak , noodzakelijk de vervanging ervan . Hoewel het verwijderen van oude platte dak van een constructie is eenvoudig , het is een zeer moeizame taak . Om het sneller te gaan , moet u beschikken over een familielid , vriend of buur helpen. Vergeet niet om veel water te drinken om gehydrateerd te blijven tijdens het verwijderen van de oude flat roofing.Things Je
Dumpster
Tarp
Bungee koorden
Nail puller
Dakbedekking schop
Shingle ripper nodig < br > Dakbedekking spudder ( teer en grind ) op Twitter Universeel mes
Klauw hamer ( optioneel ) op Koevoet
Push bezem
Toon meer instructies
1 < p > Huur een container uit een afval vervoeren dienst en hebben het gepositioneerd een paar meter afstand van het huis bij aflevering . Nagel een zeil aan de rand van het dak en dan bind het andere uiteinde op de container met elastieken . Dit zal een parachute en vangst voor alle losse vuil te maken. Kopen van 2

Maak de knipperend met een koevoet of spijker trekker , indien van toepassing . Zet de knipperende opzij voor laatstgenoemde herinstallatie . Nemen alle andere armaturen van het dak , zoals leidingen en elektrische masten . De oude platte dak moet vrij zijn van armaturen en obstakels zijn.

Ga
3 de hoek van het dak die het verst van de vuilnisbak en zeil chute . Begin met het nemen van de oude asfalt papier of shingles met een dakbedekking schop . Plaats de schop spade tussen het dak en de dakbedekking , de koevoet boven te beginnen. Zodra u een klein gedeelte , zal de rest een beetje makkelijker gaan, maar moeten nog hard werken . Duw de oude dakbedekking naar de vuilnisbak en goot als je het op te nemen . Ga verder over het dak naar de vuilnisbak . Als je niet kunt trekken het met een schop , probeer dan een kiezel ripper .
4

Snijd in het schuim isolatie met een mes op dezelfde hoek waarin je begon het verwijderen van de oude platte daken . De snede moet ongeveer twee keer de grootte van spade de dakbedekking schop te zijn. Sink de dakbedekking schop in het schuim isolatie en wrikken . Volgen hetzelfde pad als je deed toen toegang tot het platte dak .

Trek
5 voor eventuele resterende nagels met een spijker trekker , koevoeten of klauwhamer . Veeg het hele dak met een druk bezem , gaande van de hoek het verst van de container in de richting van het zeil chute . Veeg het dak schoon om nieuwe dakbedekking te installeren.


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/roof-repairs/1002077731.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.