Huis Tuin

Huis Tuin

DIY Soffits

De koof is het paneel te vinden in de top van het gebied dat bekend staat als de dakrand van uw huis. Dit is de horizontale sectie die zich uitstrekt vanaf de bovenkant van de muur aan de achterkant van de fascia bekleding, die loopt horizontaal langs het spant staarten op de onderrand van het dak . De eenvoudigste vorm van koof is gemaakt van 1/4-inch dik Luan multiplex panelen . U moet een vent grill voegen elke 16 meter langs de koof om een goede ventilatie te circuleren in uw zolder . Wat je
Meetlint
Tafel nodig zag
1 /4 inch dik Luan multiplex
Carpenter vierkante
cirkelzaag
Latex verf
Verf pan
Roller < br > Uitbreiding verwerken
Pneumatisch nietpistool
Vent grills
Draadloze boor met schroef tip
behandeld dekschroeven
Toon meer instructies
Snijden Soffit
1

Gebruik een meetlint om de breedte van de koof te berekenen , het meten van het gezicht van de muur aan de achterkant van de fascia trimmen langs een van de spanten , of truss balken , afhankelijk van de constructie van uw dak.
< br > 2

Stel de tafelcirkelzaag hek de afstand van het mes dat u gemeten en genoeg gesneden 4 - voet - door - 8-voet 1/4-inch dik luan panelen om de breedte aan de dakrand vullen van voor naar achter , waardoor ze 8 meter lang .
3

Mark een 12 - inch vierkant 6 centimeter van de ene smalle rand van de helft van de rechthoekige panelen , met behulp van een winkelhaak . Centreer het plein in de breedte van het paneel . Knip de vierkantjes met een cirkelzaag te maken koof ventilatieopeningen .
Schilderen Soffit
4

Giet latex verf in een plastic wegwerp pijn pan. Monteer een medium dutje wegwerp roller op een rol handvat en monteer deze aan een lange stang , draaien de klok mee om het vast op zijn plaats . Rol de roller door de verf pan volledig te bedekken .
5

Breng een laag verf aan een zijde van elk Luan paneel . Werken een W patroon , met behulp van overlappende slagen met de roller voor een complete jas .

Laat 6 de verf drogen voor een uur , breng dan een tweede laag voor gelijkmatige dekking . Gebruik dezelfde techniek die u gebruikt voor de eerste laag . Laat de verf drogen aanvoelt voor de installatie .
Fitting Soffit
7

Plaats het eerste paneel in plaats geschilderd gezicht naar beneden , met een smalle kant tegen de binnenkant van de voorgevel . Nietje het paneel aan elke truss draagbalk , of spant ( beide zijn verdeeld om de 24 centimeter ) met behulp van drie nietjes per spant . Breng het tweede stuk butted de eerste en nieten plaats op dezelfde manier . Als alternatief kunnen de panelen lucht of met de hand genageld worden , met behulp van drie bevestigingen per dakspant .
8

Voeg zoveel full size panelen mogelijk , nieten elk op zijn plaats butted tot het panel voor . Wissel de plaatsing van panelen met openingen gesneden in hen , zodat elke andere paneel heeft een vent .
9

Monteer een 12 - inch koof vent grill over elke opening in de koof en rijden 11/4 inch behandeld dekschroeven omhoog door de vier schroefgaten in de sierring bij het achterwerk , met behulp van een accuboormachine .
10

Gebruik een kitpistool een kraal van kalefateren schilder langs de randen lopen en in de naden tussen panelen om de koof verzegelen . Werken de kalefateren in de naden met een vochtige vinger voor een gladde afwerking.

Hoe maak je een lek in een Asfalt Shingle Roof zoeken

De eerste stap in de vaststelling van een lek is het lokaliseren van de bron van het probleem . Dit kan lastig zijn met asfalt daken bewijzen , zoals de breuk in een kiezel waardoor water ingaat kan worden gestoord door andere gordelroos . Echter, de meeste lekken in de dalen of langs randen waar shingles worden gesneden op het dak , dus dat is waar u uw zoektocht moet richten . Het lokaliseren va

Meer dan ooit