Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> dak Reparaties >> Content

Duif Problemen op het Dak

Duiven zijn wel de ratten van de vogelwereld , en wanneer ze gaan wonen op het dak kunnen ze luid , destructief en rommelig . Het wegwerken van hen kan een pijn zijn en het opruimen na hen kan een hele klus zijn, maar dit zal zowel zorgen voor een gezonde , veilige omgeving voor familie en huisdieren . Duif Biologie
Gemakkelijk bereikbaar vuilnisbak duiven aanmoedigen - en andere dieren - om te bewegen inch

Duiven zijn lang gedomesticeerd door de mens om berichten voor lange afstanden dragen , en kan gemakkelijk in het dak volières worden gehouden . Nu kunnen deze vogels vaak te vinden delen daken met hun menselijke metgezellen of ze nu wilden of niet . In hun eigen omgeving , zal nest op een hoge , rotsachtige uitstulpingen of richels duiven ; Dit vertaalt zich goed aan daken en dakranden als de duiven zich nestelen in de stedelijke wereld . Voeding van de duif kan ook hen aanmoedigen om te denken dat uw dak is een uitstekende plek om een nest te bouwen ; duiven zal voeden met zaden en groenten zoals veel vogels , maar zal ook foerageren door het afval naar een feest van de menselijke resten te vinden.
Gevaren voor de gezondheid
Parkieten zijn zo waarschijnlijk psittacose dragen als duiven .

Duiven zijn zeer rommelig vogels , en als ze nest op het dak kunnen ze het dak en de gebieden rond het huis met hun uitwerpselen bedekken . Het grootste deel van de zorg met betrekking tot deze uitwerpselen is de puinhoop en de lelijke uitstraling die met hen komt . Er zijn weliswaar enkele gevaren voor de gezondheid van blootstelling aan duivenmest , degenen die het meeste risico lopen zijn mensen met een gecompromitteerd immuunsysteem . Zelfs dan moet de blootstelling gewoonlijk hoog zijn opdat het individu om eventuele infecties contract . Cryptococcose en histoplasmosis zijn schimmelinfecties die kunnen worden opgenomen in de uitwerpselen , en vereisen in het algemeen meer van een blootstelling dan uitwerpselen van dak woning duiven kan brengen . Psittacose wordt veroorzaakt door een geschenk in de uitwerpselen bacteriën , maar deze toestand is uiterst zeldzaam .
Verwijderen en Preventie
Maak andere broedplaatsen aantrekkelijker .

De beste manier om zich te ontdoen van duiven op het dak is door hen ervan zou weerhouden daar nestelen . Verwijder eventuele nesten en nestmateriaal . Betrekking op alle vuilnisbakken en andere voedselbronnen ; zet netting over vers gezaaid gras en bloemperken . Wijzig de gebieden waar ze nestelen om ze te ontmoedigen - kan duif spikes effectief zijn als ze nestelen op dakrand of richels rond het dak ; de spikes maakt het onmogelijk voor hen om nesten te bouwen , maar zal niet schadelijk zijn voor de vogels. Platte daken kunnen zeer wenselijk nestplaatsen , maar gewoon het installeren van een hellend oppervlak zal hen te ontmoedigen. Stilstaande objecten zoals scarecrows weinig effect op duiven , aangezien ze snel gewend aan de aanwezigheid van iets bedoeld om te schrikken worden. Echter, ballonnen en slingers gebonden aan het dak ze lang genoeg dat ze elders gaan schrikken .
Safe Cleanup
masker Een schilder kan ook helpen blootstelling te beperken .

Bij het opruimen van nestmateriaal en uitwerpselen , moet u om voorzorgsmaatregelen te nemen . Draag handschoenen en beschermende kleding, zoals een lange broek en een shirt met lange mouwen . Als het dak en het gebied rond het huis aanzienlijk vervuild , nat gebied met een slang voor het afschrapen van de uitwerpselen ; Dit zal voorkomen dat het inademen van de stof bij het afschrapen van de gedroogde uitwerpselen . Als alternatief kan een nat-droog stofzuiger gebruikt worden om een ​​deel van het nestmateriaal stofzuigen en verliest uitwerpselen voor het schrapen van de rest los .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/roof-repairs/1002077573.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.