Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> dak Reparaties >> Content

Hoe maak je een leistenen dak Inspecteer

Leisteen is een natuurlijk voorkomende steen die wordt gewonnen en snijd ze in dunne latten vaak gebruikt als dakbedekking. Leien dakbedekking shingles zijn duurzaam opties die regen en andere elementen te weerstaan ​​goed . Echter, net als bij alle andere dakbedekkingsmaterialen , leisteen tegels vallen soms uit. Bovendien , boomtakken en andere vallende voorwerpen kraken van de tegels, die vocht toelaat . Huiseigenaren moeten hun leien daken te inspecteren ten minste een keer per jaar om eventuele beschadigde areas.Things je nodig hebt
Ladder
Toon meer instructies identificeren
1

naast Plaats een ladder het huis en klim op het zodat u gemakkelijk kunt zien de hele leien dak oppervlak. kopen van 2

Scan het dak visueel en identificeren van gebieden waar de leisteen tegels volledig zijn afgebroken en de onderliggende dak hout zichtbaar . Deze tegels kunnen ook zichtbaar op de grond langs de zijkanten van het gebouw . Een geluid leien dak heeft geen gaten of hiaten .

Kijk
3 aan het overlappende patroon op het leien dak om ervoor te zorgen dat volledig in overeenstemming is over het gehele dak. Als u een gebied waar het patroon enigszins schuin ligt , betekent dit dat een van de tegels is losgeraakt en verschoven in een hoek. Deze tegels moeten repareren om water weglekken te voorkomen .

Kijk
4 goed naar de leisteen tegels om ervoor te zorgen dat ze niet gescheurd of beschadigd is , vooral rond de randen van de daklijn . Elke tegels die zichtbaar beschadigd vervanging nodig .
5

Pak de hoeken van een aantal van de leisteen tegels met uw vingers en probeer ze af te breken . Als je ze kunt breken met je vingers , ze zijn niet sterk genoeg om stoten van hagel of boomtakken en aan vervanging toe .
6

Identificeer alle witte vlekken op de leisteen tegels , die typisch zijn in een halve maan vormen, maar kan ook streep over de lengte van de tegels . Deze vlekken geven de lagen van leisteen zijn te scheiden . Als de leien zijn 1/2-inch dik , hebben ze niet vervangen. Als de leien zijn alleen 1/4-inch dik, ze hebben niet veel leven meer .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/roof-repairs/1002077550.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.