Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> dak Reparaties >> Content

Rubber Dak Schilderen Eisen

Schilderen van een rubber dak is een beetje anders dan schilderen , laten we zeggen, de buitenkant van uw huis . Standaard latex of olie gebaseerde verven zijn niet ontworpen voor rubber dakbedekking en dus niet goed hechten . Een rubberen dak ook leeftijden en vuil in de tijd, dus het moet goed worden gereinigd voor het schilderen begint. Schoonmaken

Veel rubber dakbedekking locaties zijn plat , en kan mos , takjes , bladeren , vuil en ander vuil te verzamelen in de tijd. Vegen en de slang van alle vuil voordat u een rubberen dak te schilderen . Gebruik een hogedrukreiniger als het is alweer een tijdje geleden dat het dak werd schoongemaakt . Een schoon oppervlak voor een betere hechting van de verf aan het rubber . Zonder reiniging , zal de verf vasthouden aan het vuil en afval in plaats van het dak zelf .
Proper Verf voor Rubber

De gebruikte verf voor rubber dakbedekking is in wezen vloeibaar rubber . Het is ook wel aangeduid als EPDM of ethyleen propyleen dieen monomeer . EPDM is ook beschikbaar in velvorm en wordt gebruikt als dakbedekking . EPDM coating kan worden opgerold , gespoten of geborsteld op rubber dakbedekking . Afhankelijk van het merk , kan het 1-3 jassen voor een ideale dekking .
House of camper

Paint bedrijven die rubber geven verven adviseren vaak verschillende producten , afhankelijk van de beoogde toepassing . De verf coating voor een camper dak bijvoorbeeld , is niet hetzelfde als de verflaag een rubber huis of bedrijf dak. Raadpleeg de lijst van de fabrikant van verf specificaties om te bepalen welke rubber verf product het beste is voor uw toepassing .
Speciale overwegingen

Sommige verffabrikanten niet schilderen gebied van dakbedekking onder aanbevelen aan voetverkeer . De verf is ontworpen om af te dichten , maar is niet bedoeld als een vloeroppervlak dak zijn . Rubber dakbedekking ook varieert en is niet altijd van dezelfde stoffen . Raadpleeg uw dakbedekking leverancier en aanbevelingen van de fabrikant verf voor de ideale verf voor uw specifieke dak.


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/roof-repairs/1002077408.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.