Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> dak Reparaties >> Content

Koperen dak Life expectency & Herstelling

Koper wordt gebruikt voor verschillende goederen meer dan 10.000 jaar . Het is zo duurzaam dat originele koperen daken op zeer oude gebouwen , zoals kathedralen in Europa , hebben zich al honderden jaren gehouden . Hoewel het van oudsher gebruikt voor openbare gebouwen, wordt koper steeds meer gebruikt als dakbedekking voor bedrijven en woningen in de Verenigde Staten , vanwege de duurzaamheid , esthetiek en on-site bouwmethoden , volgens de Copper Development Association . Levensverwachting

Copper levensverwachting afhankelijk van de dikte van het koper en hoe het wordt gebruikt op het dak , volgens de Mahan Slate Roofing Company . Kortom , koperdaken meestal ongeveer 50 jaar mee . Maar het delen van kuiper daken die niet veel water afvoer ontvangt, zoals nokken - metalen voorwerpen die de nok van een dak cap - kan duren ongeveer 100 jaar . Het licht blauw-groene coating of patina , die zich ontwikkelt op koper beschermt tegen oxidatie , waardoor het een lange levensduur .
Reparatie

Copper vereist in het algemeen weinig reparaties , hoewel , overwerk, de oxidatie zal worden gerepareerd om lekkages en andere problemen te voorkomen . Het geven van het dak jaarlijks een spray van polyurethaan vertraagt ​​oxidatie , volgens de New England Metalen Dak .

Temperatuur veranderingen in de tijd kan leiden koperdaken om aanzienlijk uit te breiden en contract , waarbij bevestigingsmiddelen het dak te worden nagetrokken om lekken te voorkomen . < br >

Daken die niet correct zijn gesoldeerd wanneer geïnstalleerd zou kunnen hebben gebieden uiteindelijk vereisen reparatie of vervanging , vooral op lage - helling, platte naad koper , volgens Lyle D. Hogan , in zijn artikel " Overwegingen voor koperen dak ontwerpen . "

Koper is zeer brandveilig, maar als een hagelbui optreedt en de hagel is groot genoeg om een auto spatbord deuk , kon - waterafstotende vermogen van het dak te verlagen en vereisen reparatie of vervanging.
< br >
Cleaning

Proper , regelmatig reinigen van koperen daken verlengt hun levensduur met 30 tot 40 procent en helpt om een aantal reparaties te voorkomen , volgens de New England metalen dakbedekking . Vuil en roet versnellen verslechtering van de koper , maar huiseigenaren moeten voorkomen dat het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen , die oxidatie verhogen . New England metalen dakbedekking adviseert het gebruik van ketchup , azijn of een combinatie van citroen en zout voor een effectieve , zachte reiniging .
Inkoop Gewicht

Koperen daken zijn duur, maar zeer duurzaam . New England metalen dakbedekking merkt op dat koperen dakbedekking wordt verkocht in vellen , in gewicht , met de dikte gemeten in gram per vierkante meter . Residences meestal gebruik van 16 - ounce kuiper bladen en bedrijven , 20 - ounce koperen platen .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/roof-repairs/1002077164.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.