Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe kan ik een verslapping Dak Help

Een dak kan verzakken als gevolg van onvoldoende framing . Onvoldoende framing kan worden veroorzaakt door schade, zoals een split dakstang of gebarsten truss knoopplaat . Waterschade op triplex dakbeschot kan ook leiden tot het dak te verzakken . Terwijl je het dak moet onderzoeken van de zolder om te bepalen waar de schade is , de beste manier om een slappe dak te herstellen is van de buitenkant van de roof.Things je nodig hebt
Tarps
Ladder
Schop < br > Handzaag
Framing graad schroeven of spijkers
schroevendraaier
Hammer
vervanging of versterking boards
Propping boards
vervanging truss schetsplaten
vervanging multiplex dek
Tar papier < br > Gordelroos
Ice schilden
Toon meer instructies
1

Onderzoek de binnenkant van het dak van de zolder . Noteer de locatie van de beschadigde spanten , balken of truss knoopplaten .

Leg Pagina 2 beneden zeilen rond de fundering van het huis . Beklim een ladder naar het dak , en verwijder de shingles in de slappe gebieden met een schop . Plaats de shingles op het zeil .

Knip alle natte of verrotte multiplex dek met een handzaag 3 . Versterk elke houten frame dat kleine scheuren met nieuwe boards heeft . Bevestig de platen op zijn plaats over de scheuren met framing graad schroeven of spijkers .
4

Wedge onderstempeling planken van de vloer tot het plafond aan weerszijden van een grote scheur . Verwijder de beschadigde hout met een handzaag . Bevestig het nieuwe hout in plaats met framing graad schroeven of spijkers . Vervang beschadigde truss schetsplaten . Verwijder de planken neer te zetten van de reparatie .
5

Vervang de beschadigde multiplex dakbeschot met nieuwe vloerafwerking door nagelen op zijn plaats om de daklijst van boven. Voorzien in een onderlaag zoals teer papier , en spijker op zijn plaats op het dakbeschot . Spijker de dakshingles op zijn plaats . Schroef in ijs schilden op de onderste rand van het dak om water schade aan het dakbeschot te voorkomen .

Wat kan worden gebruikt om ratten of eekhoorns Keep Out van uw zolder

? Of u vinden ratten en eekhoorns bruto en walgelijk , of schattig en charmant , het hebben van hen op een zolder is minder dan aantrekkelijk . Er zijn tal van technieken die je kunt gebruiken om zich te ontdoen van een van beide een rat of eekhoorn probleem , terwijl ervoor te zorgen dat ze nooit meer terug in het proces. Gewoon negeren van het probleem zal niet te laten verdwijnen en kan leiden

Meer dan ooit