Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> dak Reparaties >> Content

Hoe maak je een sheddak Seal

Veel schuurtjes hebben metalen daken als gevolg van de duurzaamheid van het materiaal . Hoewel verzinkt en gesloten metalen sheddaken zijn bestand tegen weer , onverharde sheddaken vatbaar . Vocht , kooldioxide en blootstelling lucht zorgt onverharde metalen sheddaken te roesten na verloop van tijd , wat vaak resulteert in lekken ontwikkelen in sheddaken . Afdichten van metalen sheddaken met fibered dak coating beschermt hen tegen de elementen . Fibered dak coating is buigzaam genoeg om voor natuurlijke dak beweging, maar sterk genoeg om alle weersomstandigheden te doorstaan ​​. Wat je nodig hebt
Push bezem
Tuinslang
Rubberhandschoenen
Full-length kleding
Wet - stok fibered dakbedekking : Houten verf roerder
Verfbak
dutje roller
Penseel
Toon meer instructies
1

Veeg de schuur dak met een push bezem . Verwijder alle takjes , vuil , bladeren en vuil van het dak . Kopen van 2

grondig spoelen de schuur dak met water de resterende stof fragmenten of vuil weg te wassen . Staan op het dak tijdens het spuiten met een tuinslang . Laat het dak de lucht drogen voor ten minste 24 uur .
3

Gear up in rubberen handschoenen en full-length kleren om de blootstelling aan het dak coating verminderen . Roer de fibered dakbedekking met een houten verf roerder voor het gieten van de coating in een lade verf .
4

Smeer de randen van de schuur dak met de fibered coating met behulp van een dutje roller . Ga een keer rond de omtrek van het dak.

Snijd
5 in rond dak leidingen , dakramen en andere penetraties met de fibered coating met behulp van een penseel . Verleng de bekleding 6 cm boven het dak doorvoeren .

Vul
6 in de rest van de stal dak met de coating . Met behulp van de roller , gelden de coating heen en weer over de uitgestrektheid van het dak met een snelheid van 1 liter coating voor elke 100 vierkante meter van het dak .

Laat
7 de afgesloten schuur dak remedie voor drie dagen .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/roof-repairs/1002076985.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.