Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> dak Reparaties >> Content

Hoe te installeren Roll Dakbedekking over een bestaand dak

Rol dakbedekking is een asfalt gebaseerd materiaal verkocht op rollen . Het materiaal is 36 cm breed en 90 meter lang . Roofing voordelen zijn dat het minder duur dan asfaltshingles en gemakkelijker te installeren . Echter, omdat rollen dakbedekking is niet zo duurzaam als asfalt gordelroos , het heeft een kortere levensduur . Een ander voordeel van het gebruik roll dakbedekking is dat het product geschikt is om te installeren via de bestaande grind of rol dakbedekking daken . Deze kwaliteit leidt tot lagere arbeidskosten, het toevoegen van grotere besparingen aan het project . Rol dakbedekking is over het algemeen niet zo visueel aantrekkelijk als gordelroos , maar het biedt een adequate oplossing voor lekkende roofs.Things je nodig hebt
Broom
Hammer
Broodje van dakleer papier
Razor mes
vilt papier nagels
Eave druppelen knipperen
Tin knipt
Dakbedekking nagels
Dakbedekking cement
Toon meer instructies
1

Veeg het dak met een bezem om het vuil , afval of organisch materiaal om een ​​schoon oppervlak te verwijderen . Verwijder of sla ze vast of er losse of blootgesteld nagels. Het doel is om een schoon en vlak oppervlak voor de rol dakbedekking installatie . Kopen van 2

Installeer de gevoelde document eerste . Begin aan de onderkant van het dak , de uitrol van een voldoende lengte van vilt papier en knip het met een scheermes . Bevestig het voelde papier op de onderrand met een hamer en voelde papier nagels. Voldoende afstand voor nagel afstand is ongeveer acht centimeter , maar is afhankelijk van de bouwvoorschriften in uw omgeving .

Plaats 3 de tweede rij van vilt papier , waardoor het de eerste rij overlappen vier centimeter . Bevestig de tweede rij aan de onderkant waar het overlapt de eerste rij . Herhaal dit proces tot het bereiken van de top of top van het dak en herhaal voor de andere kant , indien van toepassing . Voor dubbelzijdig daken met een piek , installeert een rij viltpapier dat de lengte van de piek bedekt terwijl de laatste overlappende rijen op elke zijde van de piek .
4

Installeer de dakrand infuus in de omtrek van het dak boven de viltpapier . De dakrand druppelen afleidt water afvoer van het dak weg van de frieslijst . Start op een hoek van het dak en plaats een dakrand infuus in positie . De dakrand infuus moet plat liggen tegen de frieslijst en de top van het dak . Bevestig de dakrand infuus door het installeren van gegalvaniseerd dakbedekking nagels ongeveer elke acht centimeter langs de bovenzijde van de dakrand infuus. Overlappen het tweede stuk dakrand druppelen met de eerste door ongeveer twee tot drie centimeter en zet vast met dakbedekking nagels . Gebruik een paar blikschaar tot lengtes van dakrand drip snijden als dat nodig is .
5

Breng een laag dakbedekking cement ongeveer vier centimeter breed rond de perimeter dak direct boven op de dakrand infuus met behulp van een plastic of wegwerp plamuurmes . De dakbedekking cement stelt de rand van de rol dakbedekking aan de dakrand druppelen rond de dakrand .
6

Leg de eerste rij van roofing op de onderste rand van het dak . Snijd de rol dakbedekking op lengte met behulp van de scheermes . Plaats de lengte van de rol dakbedekking zodat het overspant de hele afstand en is gelijk met de rand van de dakrand infuus. Druk op de onderste rand van de rol dakbedekking in de dakbedekking cement om het te hechten aan de dakrand druppelen .
7

Spijker de bovenrand van de eerste rij van de rol dakbedekking met behulp van de dakbedekking nagels ongeveer elke acht centimeter .
8

Breng een laag dakbedekking cement ongeveer 1/2 cm dik en 4 cm breed over de bovenrand van de eerste rij van roofing . Het cement stelt de onderrand van de volgende rij van roofing . Herhaal dit proces tot het bereiken van de top van het dak . Zorg ervoor dat de uiteinden van de rol dakbedekking druk in de dakbedekking cement te beveiligen . Indien van toepassing , herhaal dit proces voor de andere kant van het dak .
9

Voltooi de roofing installatie door de aftopping van de piek met een lengte van materiaal. De dop hecht aan de top van de laatste rijen aan elke kant met dakbedekking cement .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/roof-repairs/1002076978.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.