Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> dak Reparaties >> Content

Hoe een dak Brace

Dak braces voegen extra sterkte en stabiliteit aan de totale dakconstructie . Bracing technieken gewoonlijk uit de installatie van houten steunen die lopen over de belangrijkste spanten , tussen de spanten of diagonaal van de ene hoek van het dak naar de andere. De vergrendeling dat wordt gevormd door een dergelijke toevoeging leidt tot een veel stijver en duurzaam dak. Het proces van schoren een dak vereist enige timmerwerk vaardigheden en een paar standaard DIY tools . Wat je nodig hebt Pagina 2 - door - 4 hout
Meetlint
Marker
Hammer
£ 16 nagels
krijtlijn
cirkelzaag
stalen dak banden < br > Wrench
Toon meer instructies
1

installeren 2 - door - 4 inch beugels aan de onderzijde van het dak spanten . Mark van de twee eind spanten 8 meter hoger dan de onderkant van het dak dan weer om de 8 voeten na dat . Plaats een lengte van 2 - door - 4 in de vakwerkliggers zodat het ligt aan de markering aan beide uiteinden . Met hamer en spijkers aan de beugels in positie op de spanten vast op de gemarkeerde metingen. Kopen van 2

Voeg blokkeren tussen de dakspanten . Neem een meting aan elk uiteinde van het dak ongeveer 12 inch of zo van het buiteneinde . Een touw over de twee metingen en de gehele lengte van het dak dat valt tussen hen. Gebruik een cirkelzaag om stukken van het blokkeren van hout dat is van hetzelfde formaat als de spanten snijden. Bijvoorbeeld, als je spanten zijn 2 - door - 8s , gebruik 2 - door - 8s voor het blokkeren .

Plaats 3 het eerste stuk van het blokkeren van tussen de eerste en tweede spanten dus het loopt tegen de linker rand van de krijtlijn . Gebruik je hamer en spijkers aan de blokkering vast op zijn plaats . Rijd twee spijkers per blokkeerrand door het spant en in de brace . Installeer het volgende stuk van het blokkeren tegen de rechterrand . Herhaal de afwisselende installatieproces tussen elk van de overige spanten .
4

Installeer kruisschoren van elk uiteinde gevel naar de vierde truss in de dakconstructie . Plaats een lengte van 2 - door - 4 hout zodat een uiteinde ligt tegen de bovenkant van de verticale balk bij het ​​middelpunt van de vierde dakspant en het andere uiteinde zit tegen de onderzijde van de verticale balk bij het ​​middelpunt van het einde gevel . Gebruik je hamer en spijkers aan het kruis - brace vast aan beide uiteinden als nagel aan de verticale studs van de eerste , tweede en derde spanten tegen waar het op draait .
5

Monteer de tweede brace component over de eerste zodat het loopt van de bodem van de vierde truss naar de top van het eindgeveltop . Zet deze op zijn plaats met je hamer en nagels . Installeer stalen dak banden bij elk bevestigingspunt voor aanvullende ondersteuning. Plaats ze rond de brace en het brugdeel gebruik dan een sleutel om ze vast op hun plaats . Herhaal deze procedure op de andere kant van het dak.


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/roof-repairs/1002014267.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.