Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een standpijp maken in een kelder

Een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om te helpen voorkomen dat de kelder overstromingen is het installeren van een standpijp in de kelder afvoerputjes . Standpijpen doorgaans worden geïnstalleerd 2 tot 3 meter boven het souterrain niveau . Hiermee kan elke teruglopend water op te stijgen in de buis in plaats van op de kelderverdieping . U kunt een standpijp te maken voor uw kelder met de juiste gereedschappen, materialen en doe-het -zelf capaciteit .
Wat je nodig hebt
Flathead schroevendraaier
kruiskopschroevendraaier
Expandable drain pakking

pipe draadafdichtingstape
gegalvaniseerd 1,5 - inch - diameter stalen buizen, 2 - voetlengte
waterpomptang
Instructions
1

Zoek de kelder afvoerputje .

2

Verwijder het rooster schroeven uit het afvoerrooster . Draai de schroeven tegen de klok in met behulp van de juiste schroevendraaier .
3

Verwijder het rooster van het afvoerputje door nieuwsgierige het met een platte schroevendraaier .
4

Plaats een uitbreidbaar afvoer pakking in de afvoerpijp opening. Zorg ervoor dat de expansie schroef hoofden op de pakking flens naar boven wijzen .
5

Draai elk van de uitbreiding van de schroef met de klok mee een volledige slag in een tijd in draaien tot de pakking stevig binnen de afvoerpijp is beveiligd .

6

Breng pijp draadafdichtingstape klok mee rond een schroefdraad einde van een 2 meter lengte van 1,5 - inch - diameter gegalvaniseerd stalen buis .
7

Installeer de schroefdraad einde van de standpijp in het schroefdraad midden van de drain pakking . Draai de standpijp rechtsom tot knus .
8

Draai de standpijp met een waterpomptang .
9

Herhaal de stappen 2-8 voor alle extra kelder afvoerputjes .

Tanks zijn op Two Piece Toiletten Verwisselbare

? Een nieuw toilet zal u helpen water te besparen en verbeteren van de uitstraling van uw badkamer . Echter, de meeste huiseigenaren installeert een nieuw toilet alleen als er iets mis is met de oude gaat . Een veel voorkomend probleem is een gebarsten tank en kun je je afvragen als je gewoon kunt vervangen de tank deel van een tweedelige toilet. In sommige gevallen kan tanks uitwisselbaar zijn ,

Meer dan ooit