Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je P -Trap Septic Lines van het huis naar Septic

P - traps zijn stukken pijp met een U- vormige bocht , waardoor water naar binnen te bundelen . Dit ingesloten water het blokken riool gassen ontsnappen tot het riool lijn en in uw gootsteen riool . Geïnstalleerd onder gootstenen , zijn P - traps ook onder douches en andere locaties waar de afvoerleidingen aan de huis - septische systeem . P - traps worden aangesloten met behulp van kunststof of metaal compressiemoeren of chemische cement dat de vallen tegen de afvoer en septic lijnen vast te houden. De meeste gemeenten is het gebruik van P - traps als veiligheidsmaatregel tegen potentieel gevaarlijke methaan en andere gassen riool .
Wat je nodig hebt
Drain staartstuk
P -trap , 1 1 /2-inch ( voor wastafels en badkamers)
ABS P -trap ( voor de douches en andere grote drains )
ABS cement
ABS buis
ABS koppelstuk
Instructions
installeren Under gootstenen
1

Draai het water afsluiters onder de gootsteen met de klok mee de stroming van het water uit te schakelen terwijl u werkt. Schakel zowel de warm en koud water - kraan handvatten om het resterende water uit de aanvoerlijnen .
2

Plaats de schroefdraad einde van een drain staartstuk tegen de onderkant van de gootsteen . Draai de klemmoer op het staartstuk met de klok mee over het draadeind van de gootsteen totdat strak .
3

Plaats het ene uiteinde van de P -trap over de bodem van het staartstuk . Draai de moer op de P -trap met de klok mee over het staartstuk tot strak . Richt de andere kant van de P -trap in de richting van de septic -verbinding .
4

Plaats een 90 -graden U- bocht stuk op de bovenkant van de P -trap opening , en zet de moer op de P -val tot strak .
5

Plaats de andere kant van de U- bocht stuk in de opening op de septic - systeem drain , en draai de moer met de klok mee totdat hij vastzit .
6

Draai de watertoevoer kleppen 90 graden tegen de klok in , en laat de kraan gedurende 10 seconden om de verbindingen in de P -trap te testen. Als er water lekt , draai de moeren verder op het punt van het lek .
Installeren van douches en andere grote Drains
7

Draai de kogelkraan op de hoofdwaterleiding naar rechts om afsluiten van de stroming van water om het gehele leidingsysteem .
8

Veeg de binnenkant van een uiteinde van een ABS P -trap fitting met ABS cement . De gehele rand van de binnenkant van het stuk gelijkmatig met cement .
9

Plaats de rand van de P -trap op het staartstuk van de drain steel . Houd het stuk in de plaats voor ongeveer 30 seconden , terwijl de cement sets .
10

Veeg de andere opening op de ABS P -trap met cement , en druk op de septic afvoerpijp in de lip . Houd de pijp op zijn plaats gedurende 30 seconden terwijl het cement droogt . Als de septische pijp is niet direct grenst aan de P -trap , plaatst u een deel van ABS buis die zal bereiken tussen de P -trap en de septic buis in de P -trap in plaats .
11

Zwabber de binnenkant van een ABS -koppeling met ABS cement , en druk het op het einde van de pijp die verbindt met de P -trap . Zwabberen de binnenkant van het andere uiteinde van de koppeling met ABS cement , en druk op de belangrijkste septic lijn .

Vervangen van oude metalen pijp Noten Met pvc

metalen pijp moeren op drukloos afvoerpijp systemen kan worden vervangen met noten gemaakt van PVC . Keuken en badkamer wastafel drains zijn voorbeelden van afvoerpijpen die werken door zwaartekracht en behouden geen druk . Metalen regenpijp noten zijn gevoelig voor hard water corrosie en kan na verloop van tijd . Het vervangen van de metalen moeren met PVC biedt een corrosiebestendige moer met be

Meer dan ooit