Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een WC Handle & amp vervangen ; Rod

Het handvat en stang behoren tot de weinige bewegende delen in een toilet . Wanneer geactiveerd , zal de handgreep de stang die op zijn beurt trekt een keten die de scharnierklep opent in het toilet tank , zodat het toilet te spoelen heffen . Mettertijd kan de handgreep en de staaf in een toilet tank gecorrodeerd raken en moeten worden vervangen . Of misschien bent u gewoon opknappen van uw badkamer en willen een ander handvat om het nieuwe ontwerp aan te passen . Wat uw reden ook , het vervangen van een handvat in een toilet is een relatief eenvoudige procedure .
Wat je nodig hebt
Grote bahco
Nieuwe wc- handvat en stang
Instructions
het vervangen van een toilet Handle en Rod
1

Schakel het water uit bij de afsluiter in de buurt van het toilet.
2

Verwijder het deksel van het toilet tank . Leg het opzij zorgvuldig , zoals tank deksels zijn meestal gemaakt van porselein en kunnen gemakkelijk breken .
3

Trek de flush -keten in het toilet tot aan het toilet flapper openen en laat het water in de tank compleet leeglopen .
4

Maak de wc -keten van de flush staaf en plaats deze in de bodem van het toilet tank .
5

Schroef de grote plastic of metalen moer aan de binnenkant van het toilet tank dat het toilet handgreep plaats houdt . De moer zal een omgekeerde draad , dus naar rechts te draaien om het los te maken . Wees voorzichtig dat u de moer vastdraaien , omdat dit de tank kunnen beschadigen. Verwijder de moer volledig van het handvat monteren .
6

Verwijder de oude wc handvat en stang door het gat in de tank.
7

Installeer de nieuwe handvat en stang door inbrengen van de staaf door het gat in de tank totdat de schroefdraad en de vierkante montage achter de schroefdraad van de handgreep in positie in het gat .
8

Schuif de nieuwe moer voor de handgreep op de stang en werken het aan de schroefdraad van de handgreep . Schroef de moer op , tegen de klok in , totdat de handgreep goed vastzit . Wees voorzichtig niet te vast draait de moer .
9

Plaats de ketting aan de stang . Draai het water weer in en laat de tank te vullen met water . Test het handvat door het doorspoelen van het toilet. Stel de stand van de keten , indien nodig . Vervang de wc-deksel .

Hoe maak je een Concrete Vetafscheider Installeer

Veel steden vereisen restaurants en andere foodservice bedrijven om concrete vetafscheiders , ook wel bekend als vet interceptors te installeren , om afval voedsel vetten , oliën en wassen te houden van verstopping rioolstelsels . Deze deksel betonnen dozen met interieur verbijstert dat gescheiden en val vet uit afvalwater , vast te houden voor verwijdering . Veel gemeenten eisen dat vetafscheider

Meer dan ooit