Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe toe te voegen nieuw sanitair Boven voor een Badkamer

waarde en gemak In elk huis door het installeren van een nieuwe badkamer op de bovenste verdieping . Het sanitair setting voor een nieuwe badkamer vereist dat u het aanbod waterleidingen en afvoerpijpen koppelen aan bestaande systemen . Zodra het nieuwe sanitair is in de plaats , kunt u armaturen en meubels toe te voegen aan de kamer te voltooien .
Wat je nodig hebt
Reciprozaag met gipsplaten mes
Ijzerzaag of pipe - snijgereedschap
ABS cement
ABS Y -fitting
Marker
Doek Verlanglijstje Push - to-fit T - fittings , 2
Water aanvoerleiding ( CPVC , Koper of PEX )
pipe band
Hammer
Instructions
aansluiten op Lines Drain
1

Neem contact op met uw plaatselijke afdeling bouwzaken om te zien of er een vergunning nodig voor het toevoegen van nieuw sanitair .
2

Verwijder de gipsplaten in de badkamer tegen een wand die het dichtst toegang tot de leidingen heeft , als er geen directe toegang tot leidingen binnen toegangsluik in de kamer . De gipsplaten kunnen worden verwijderd met behulp van een decoupeerzaag en een gipsplaten mes. Trek de gipsplaten in kleine stukjes en gooi ze weg.
3

Zoek een afvoerleiding in de muur .
4

Draai de hoofdwaterleiding kogelkraan 90 graden de klok mee om het afsluiten van de stroming van het water om het hele sanitair systeem . Open alle kraan kranen in het huis om zoveel mogelijk water mogelijk van de lijnen .
5

Knip een 5 -inch gedeelte van het afval lijn met behulp van een ijzerzaag of pijp - snijgereedschap .

6

Breng een laag van ABS cement aan de binnenkant van een ABS Y - koppeling.
7

Druk op de koppeling in het gat dat u gesneden in de afvoerleiding tot de fitting glijdt over beide uiteinden van de buis. Zorg ervoor dat de opening op de Y - fitting is gericht naar de binnenkant van de badkamer om later zorgen voor een gemakkelijke toegang . Laat het cement gedurende 10 minuten op te zetten . Eenmaal droog , zal de Y - fitting een plek om de wastafel en toilet drains kunnen koppelen .
Aansluiten Supply Lines
8

Locate bestaande warm en koud water leidingen in de kelder , kruipruimte of de toegang panel die het dichtst bij de badkamer.
9

Draai de kogelkraan op de hoofdwaterleiding van 90 graden met de klok mee om het water naar het huis uit te zetten terwijl u werkt.
10

Mark een 5 - inch sectie op zowel de warm en koud water leidingen .
11

Knippen op de merken met een pipe - snijgereedschap of ijzerzaag .
12

Maak de randen van de snede buizen met een doek om plastic of koperen krullen te verwijderen .
13

Plaats push-to - fit T - fittings in één zijde van elk van de aanvoerlijnen , met de derde opening naar de richting van de badkamer . De montage zal hoorbaar vastklikken .
14

Trek voorzichtig terug op de fittingen en de andere kant van de snede pijp naar de pijpen glijden in de andere kant van de fittingen. Laat de montage en de pijp om de verbinding te voltooien .
15

Steek de nieuwe waterleidingen in de muur in de richting van de badkamer en steek de basis van de leidingen in de openingen aan de T - fittings . Dit zal de waterleidingen aan te sluiten op de bestaande waterleiding .
16

Heeft u een helper begeleiden de toppen van de leidingen in de opening in de bovenverdieping badkamer muur . Tijdelijk de toppen van de leidingen tegen een balk in de wand te beveiligen door het plaatsen van een pijp riem om elke lijn en tikken de verstrekte nagels in de studs . Dit zal de lijnen in zijn plaats te houden totdat u klaar bent om meubels en individuele armaturen toe te voegen zijn .

Hoe te Drain Lines Vervang in Concrete

Het vervangen van afvoerleidingen in beton voegt een laag van complexiteit aan een reeds uitdagende job . Het proces van het breken van het beton moet worden ingevuld voordat u kunt deelnemen aan de afvoerleidingen , die dan zal moeten worden begraven in nieuw beton aan de oppervlakte die u werden gedwongen te verwijderen vervangen. Wat uw afvoerleidingen gemaakt zijn, kunt u deze vervangen door P

Meer dan ooit