Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe een Off Automatic Shower Beperking Valve Install

Household douches zijn grote consumenten van warm water . Dit betekent dat gedeeltelijk af te sluiten , of het beperken van de hoeveelheid water die kan voortvloeien uit een douchekop bespaart geld door het verminderen van zowel waterverbruik en het gebruik van de brandstof om dat water te verwarmen . Oudere douche kleppen af te sluiten of te beperken waterstroom werden de wanden geïnstalleerd als onderdeel van de binnenleidingen . Echter, met een moderne douche kunt u een automatische beperking van klep te installeren zonder het openen van de muren.
Wat je
Waterpomptang
Katoen doek
Automatische begrenzerklep
Draaddichtend Need tape
Schaar
Instructions
1

Zoek het gewricht waar uw douchekop of flexibele doucheslang hecht aan het water persleiding die uit de muur komt . Draai de douchekop of de slang fitting linksom om deze te verwijderen .
2

Plaats een katoenen doek over de douchekop of slangfitting als het niet zal komen te verliezen met de hand. Draai een waterpomptang rond de katoenen doek , die de leiding zal beschermen onder het, door het draaien van de stelschroef totdat er slechts een kleine opening tussen de sleutel en de in katoen gewikkeld pijp .
3

Draai de pijp naar de douchekop fitting linksom om los te maken en verwijder het te verplaatsen .
4

Selecteer een beperkende wasmachine te plaatsen in uw automatische beperkende klep , als het biedt variabele instellingen . Raadpleeg de installatiehandleiding die met de beperkende klep kwam naar de beste wasmachine te bepalen voor uw situatie .
5

Knip een 6-inch strook Draaddichtend tape en wikkel het om de draden op de beperkende klep . Plaats de klep in de open pijp in uw douche en rechtsom draaien met de hand tot het strakker .
6

Wikkel de katoenen doek rond het beperken van afsluiter en bevestig de waterpomptang . Draai de sleutel om de klep te scherpen in plaats totdat je stevig kunt drukken zonder dat het aan verder aan te scherpen .
7

Knip een andere 6-inch strook Draaddichtend tape en wikkel het rond de schroefdraad einde van uw douchekop of de slang fitting. Wikkel het met de katoenen doek en gebruik de sleutel om het te scherpen in de opening van de beperkende klep .

Hoe schoon Septic Systems Met Yard Sprinklers

Sommige septische systemen gebruiken sprinklers in de tuin om gezuiverd afvalwater te verspreiden . Dit zijn aërobe behandelingssystemen genoemd . Het afvalwater van douches , wastafels en toiletten in het huis stroomt door de desinfectie systeem . Zodra het de pomp tank bereikt, de septische systeem verdeelt deze over de sprinklers . Als bij elke andere septische systeem , aerobe behandeling syst

Meer dan ooit