Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Fix Water Heater Hameren

Water kachels zijn meestal niet de boosdoener wanneer uw leidingen begint te bonzen , maar ze nemen vaak de schuld . De verrassende ruis optreedt wanneer armaturen snel dicht en abrupt stoppen beweging het water in uw leidingen . De resterende kinetische energie van het water rotsen achteruit en vooruit door je koperen leidingen tot de energie afvoert , vergelijkbaar met uw auto te schommelen wanneer u de remmen onverwacht getroffen . De energie klopt uw ​​leidingen in studs en schudt uw boiler . Je kan vele oorzaken van waterslag met niets meer dan een sleutel vast te stellen, maar andere oorzaken nodig de hulp van een ervaren loodgieter .
Wat je nodig hebt
verstelbare moersleutel
Vervanging ringen of pakkingen (indien nodig )
waterslagdemper ( indien nodig)
Instructions
corrigeren waterslag in Modern Homes
1 elektromagneten in vaatwassers en wasmachines snel open en dicht kleppen .

Turn elke kraan en douchekop aan en uit , luisteren voor waterslag na iedere actie. Een defecte pakking of klep in een individueel stopcontact kan worden waardoor het hameren . Ook spoelen elk toilet. Let vooral op bij het uitvoeren van uw wasmachine en vaatwasser . Deze twee apparaten hebben de snelle veranderingen in de waterstroom die waterslag kan verergeren .
2 Single - hendel kranen hebben meer kans om water hamer dan dubbel- behandeld kranen triggeren .

Controleer de kleppen en pakkingen van een stopcontact waardoor waterslag . Sluit het water aan de uitlaat en gebruik een sleutel om de armatuur te verwijderen . Vervang versleten stukken . Als je oudere programma's, het omschakelen naar low-flow armaturen kan het water plotseling starten verminderen en stoppen die triggers waterslag .
3

Zorg ervoor dat uw boiler heeft een operationele expansievat . Dit kleine, maar vitale tank verlicht de beweging en de druk in de leidingen .
4

Controleer de waterdruk invoeren van uw huis . Hoge inkomende waterdruk kan waterslag veroorzaken, vooral als je kleinere leidingen . Een drukregelaar verlaagt het debiet en vermindert waterslag .
5

Installeer een waterslagdemper op elk stopcontact dat blijft waterslag veroorzaken . Terwijl sommige huiseigenaren de installatie zelf kan proberen , kan een gediplomeerd loodgieter de juiste maat arrestor af te stemmen op uw specifieke leidingen .
Aftappen Oudere Loodgieters Systems
6 Stijgers worden niet gebruikt in de nieuwbouw. ​​

Tap het sanitair systeem van oudere woningen . Veel oudere huizen hebben vaak 12 tot 24 centimeter van de leidingen die boven de uitlaat en worden afgedekt weg . Deze dead -ends , genaamd risers, oorspronkelijk hield een luchtzak die fungeerde als een schokdemper voor de beweging van het water . Water , echter , uiteindelijk vullen deze leidingen . Aftappen van het systeem herstelt de luchtzakken .
7

Sluit het binnenkomende water in de waterleiding of meter . Tap uw boiler volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Schakel altijd uw boiler of gebruik van een stand-by -stand voordat aftappen . Wees voorzichtig ; water temperaturen kunnen oplopen tot meer dan 120 graden Fahrenheit .
8 Een externe slang is vaak van het sanitair systeem laagste punt .

Open de kranen in je huis, dan opent u de kraan bij de laagste waterstand van uw huis en laat al het water af te voeren uit uw leidingen . Het systeem, inclusief de stijgbuizen , wordt nu gevuld met lucht . Sluit de laagste kraan en zet het water weer aan op de waterleiding of meter . Sluit de overige kranen wanneer het water op rolletjes loopt. Raak niet in paniek ; de gorgelende geluiden zijn normaal als de leidingen te vullen .

Hoe de Flush Stronger op een Kohler Toilet Zorg

In 1992 , de Energy Policy Act verlaagd maximale spoelhoeveelheid de wc s van 3 1/2 tot 1,6 liter . Met minder dan de toegewezen hoeveelheid water in uw tank resulteert in een zwakke flush . Uw Kohler wc zorgt voor de handmatige instelling van de tank waterpeil . Het verhogen van de hoeveelheid water in de tank naar het maximumniveau voldoen , verhoogt de hoeveelheid water die de pot tijdens het s

Meer dan ooit