Huis Tuin

Huis Tuin

De beste manier om Run Outdoor Water Lines Met Kunststof leidingsystemen

outdoor waterleidingen installeren vereist een beetje meer tijd , materialen en kennis dan stromend water lijnen binnen zoals ze het voordeel van de beheersing van het binnenklimaat niet zal hebben . U moet outdoor waterleidingen installeren volgens de lokale codes die de beste werking van de sanitaire installaties te verzekeren . Outdoor sanitair in koude of gemengde klimaten zal een speciale behandeling om te voorkomen dat bevriezing nodig . Kunststof buis is in gemeenschappelijk gebruik in sanitaire systemen vandaag vanwege zijn weerstand tegen corrosie en barsten . Met een aantal veel voorkomende technieken , een aantal eenvoudige hulpmiddelen en lokale eisen van de code , kunt u buiten waterleidingen veilig en efficiënt te installeren.
Wat je nodig hebt
Plastic PVC pijp
Loodgieters primer
Loodgieters cement
Kunststof buisleidingen
Ijzerzaag
Sleuvengraafmachine
Buisisolatie
Instructions
1

Bepaal waar de waterleidingen zal lopen . Gebruik een trencher te graven langs deze weg tot een diepte die door de lokale code .
2

Inspecteer buiseinden en fittings voor scheuren , vuil en andere onvolkomenheden . Snijd onvolmaakte pijp terug naar onbeschadigd materiaal bloot . Verwijder vuil en andere vreemde voorwerpen uit buiseinden . Gebruik geen beschadigde armaturen .
3

Breng primer aan uiteinden van alle buizen en hulpstukken . Laat goed drogen .
4

Breng cement tot het einde van het starten van buis en de fitting . Samen te voegen met een draaiende beweging om de volledige diepte. Dit zou leiden tot het ontstaan ​​van een fijne lijn van cement bij de verbinding. Deze lijn geeft je genoeg cement hebben gebruikt om een goede afdichting te garanderen . Veeg niet af .
5

Herhaal stap 4 totdat u alle leidingen hebben gelopen . Snijd pijp vierkant met een ijzerzaag , indien nodig , om de juiste afmetingen te bereiken .
6

Breng cement tot eind van de uiteindelijke buis en de fitting . Samen te voegen .
7

Herhaal stap 6 om het hele sanitair systeem mee naar zijn bestemming.
8

Fit isolatie rond pijp over de gehele lengte van de waterlijn .

9

Vul geul met de eerder verwijderde vuil .

Kunt u Strap een PVC pijp om je foundation

? PVC-buis , of het nu voor ventilatie of het gebruik van water , of zelfs als elektrische leidingen , kan worden vastgebonden aan het fundament van uw huis . PVC is een duurzaam materiaal met een breed scala van toepassingen . Afhankelijk van wat zal zijn in uw PVC pijp , kunt u meer of minder steunen om ervoor te zorgen het goed vastzit aan uw stichting muur. Het kiezen van de juiste PVC PVC p

Meer dan ooit