Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> loodgieterswerk >> Content

Hoe de Loodgieter op het riool Buiten Redo

- of hoofdgerecht rioolbuizen - < p > Basement rioolbuizen vervoeren van een huis van drainage en het afval naar buiten . Een PVC afvoerleiding voegen op een kelder rioolbuis maakt afval af te voeren uit andere gebieden binnen het huis in de belangrijkste afwatering lijn . Het veranderen van de belangrijkste afwatering lijn gaat het installeren van een "T " joint die aansluit op de nieuwe afvoerleidingen .
Wat je
Bucket Noodzaak of kom
Maskeertape
"T " fitting
Vilt tip pen
Ijzerzaag of sawzall
Stanleymes
Drop doek
PVC cement afdichting
Instructions
1 < p > Zoek het huis van de belangrijkste rioolbuis , dat is een wit- grijze PVC of plastic pijp die meestal loopt ongeveer 4 centimeter in diameter. Plaats een emmer onder de oppervlakte van de buis waar de "T " fitting gaat . De top of lat op de "T " fitting wordt een deel van het hoofdriool pijp , terwijl de "I" deel of side passage verbindt met de extra afvoerleiding . & quot; T & quot ; fittingen hechten aan de rechte gebieden op een riolering pijp , die typisch uitgevoerd in 8 - voet lengte .
2 < p > Place masking tape over de bovenkant van de zijgang van de "T " fitting te voorkomen kan worden bekrast of beschadigd , terwijl u werkt .
3 < p > Meet de lengte van de "T " fitting 's lat op het hoofdriool pijp en markeer deze op de buis met een pen . Aangezien de belangrijkste rioolbuis zal schuiven in de "T " fitting als het eenmaal is afgesneden , moet het hoofdriool buislengte in de binnenste geribbelde delen strekken zich aan de "T " fitting. Zorg ervoor dat de lengte van de binnenste geribbelde gedeelte van de opname op de "T " fitting bij het ​​markeren van de belangrijkste rioolbuis .
4 < p > Snijd de sectie van rioolbuis met behulp van een ijzerzaag . Laat eventuele aftappen van water te stromen in de emmer onder de pijp .
5 < p > Strijk de uiteinden van de afgezaagde buis met een mes door het wegschrapen van overgebleven schaafsel .
6

Reinig de cut rioolbuis eindigt met een doek lap. Wees er zeker geen vocht of vuil links op de uiteinden weg te vegen .
7

Spread cement afdichting aan de buitenkant van de uiteinden van de rioolbuis en aan de binnenkant van de "T " fitting 's eindigt.

8 < p > Schuif de "T " fitting op beide uiteinden van de belangrijkste rioolbuis . Wacht tot het cement kit in te stellen .
9 < p > Verwijder de masking tape van de extender zijde of deel passage van de "T " fitting. Verspreid cement afdichting aan de binnenkant van het eindstuk en aan de buitenkant van de add - on afvoerleiding .
10 < p > Schuif de add- on afvoerleiding in de extender deel van de "T " fitting. Wacht tot de kit in te stellen .

From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1002130344.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.