Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> loodgieterswerk >> Content

Hoe vloertegel Leg een Afvoerputje Wanneer Floor Hellingen

< p > Wanneer tiling een gebied met een afvoersysteem is het belangrijk om de oorspronkelijke helling van de vloer om een ​​correct drainage mogelijk . Als er water dringt door de tegel douche vloer , zal de hellende bodem onder de tegel direct de stroom naar de afvoer. De typische helling voor een drain gebied zal 1/4 inch per voet zijn. U kunt eenvoudig tegel een schuine vloer in één dag, maar de voorbereiding van het gebied zal enige tijd duren. Het is belangrijk om te beginnen met een vlakke, gladde en onbeschadigd basis.
Wat je nodig hebt
Rags
Level
Bezem
Vacuum
Floor mortel
Troffel
Ruler
Potlood
thinset mortel
inkeping troffel
Zachte rubberen hamer
Spacers
Kleine twee -voor- vier board
Grout
Grout float
vochtige spons
Grout sealer
spons borstel
punttang
siliconenkit
Instructions
1 < p > Verwijder de afvoer zeef en vul een doek naar beneden de open afvoer gat om elke mortel te houden van het invoeren van uw leidingen .
2 < p > Verwijder alle bestaande tegels of vloeren tot het hellende onderliggende cement of vloer mortel wordt blootgesteld . Grondig reinigen van de omgeving , met behulp van een bezem of stofzuiger te vegen de grotere brokstukken en een vochtige doek om veeg het overgebleven stof. Gebruik een waterpas om de oorspronkelijke helling van de schone vloer te controleren .
3 < p > Controleer de vloer op schade, zoals scheuren, grote gaten en extreem gechipt vlekken of oneffenheden . Om de vloer te repareren , meng een kleine partij van vloer mortel en breng een dunne, gelijkmatige laag met een troffel , zodat u de oorspronkelijke helling te behouden door gebruik te maken van uw niveau als je gaat. Vul eventuele scheuren of gaten u voorbij te gaan en de vacht gelijkmatig . Laat de vloer mortel nacht drogen .
4 < p > Meet de dikte van de tegel met een liniaal . Bevestig de afvoer zeef om de afvoer en past deze toe te staan ​​voor de dikte van uw tegel en 1/2 inch voor de thinset mortel . Bijvoorbeeld , als uw tegel is 1/4 inch dik is, voeg dit bedrag tot 1/2 inch , dus zou je de afvoer zeef tot 3/4 inch aan te passen van de vloer .
5 < p > Teken een referentielijn op de muren rondom het werkgebied met een potlood , met behulp van een liniaal om de lijn 3/4 inch van de vloer markeren . Dit zal helpen om uw originele helling te behouden als u vast uw tegel .
6

Sketch referentielijnen in potlood , de vorming van een raster op uw vloer , en dry- fit uw tegels tegen de referentie- lijnen . Pas de tegels moet passen rond de drain , de hoeken muur en andere obstakels .
7 < p > Meng een partij thinset mortel volgens de aanwijzingen van de fabrikant . De mortel gelijkmatig over het vloeroppervlak , met de schuine rand van de troffel , werken over de vloer in kleine kwadranten tegelijk . Gebruik een zachte rubberen hamer zachtjes tikken elke tegel in de mortel en plaats uw spacers rond de tegel als dat nodig is. Plaats een kleine twee -voor- vier board boven op een aantal van de tegels die u heeft neergelegd, en gebruik de rubberen hamer te tikken op het bord om te zorgen voor de tegels worden geplaatst in de mortel gelijkmatig .
8

Run je niveau als je vast de tegel zodat u de oorspronkelijke helling te behouden . Als u de muren te bereiken , moet de bovenkant van uw tegel die de muur raakt dezelfde hoogte als de referentie- lijnen die u hebt getekend zijn. Verwijder uw afstandhouders , met behulp van een buigtang , en laat de mortel een nacht drogen .
9 < p > Maak een partij van grout volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Spreid de specie over uw tegel project , met behulp van een grout float en het invullen van alle gewrichten. Breng de specie in een achtvormige beweging over de tegels.
10 < p > Verwijder de overtollige specie met je vlotter en veeg de vloer schoon met een vochtige spons . Laat de mortel volledig is opgedroogd en verspreid de specie sealer over de specie lijnen , met een kleine spons borstel. Veeg de overtollige sealer
onmiddellijk
11

Breng wat siliconenkit rond de hoeken van de muur die de tegel raken . Laat alles drogen voordat u uw afvoer te gebruiken.

From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1002130339.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.