Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> loodgieterswerk >> Content

< P > Een loodgieter ontluchtingspijp helpt water goed afgevoerd kan worden , doordat de lucht te bewegen achter het water

mogelijke manieren om een badkamer Sink Drain Pipe Vent . Zonder een vent , zal het water niet snel stroomt omdat het zorgt voor een vacuüm achter zich. Elke inrichting moet een opening hebben op een bepaalde afstand van de val . Badkamer wastafel riool gebruiken verschillende soorten van sanitair ventilatieopeningen.
Branch Vent

Een standaard vent hecht rechtstreeks aan de afvoerpijp met een sanitaire tee fitting. De afvoerleiding reist recht naar beneden , terwijl de ontluchtingspijp reist recht omhoog . De sanitaire tee wordt rechtstreeks aangesloten op de P -trap voor de afvoer van de gootsteen . De ontluchtingsleiding hecht aan de belangrijkste sanitair vent in het huis van de zolder. De belangrijkste vent verlaat door het dak en biedt ontluchting voor al het afval en afvoerleidingen in het leidingsysteem . Voordat zij hecht aan de belangrijkste vent , kan het meedoen andere ontluchtingspijp op de zolder .
Hoofd Vent

De armaturen in vele badkamers rechtstreeks verbinding maken met de belangrijkste vent , of stack . Als de gootsteen afvoerpijp rechtstreeks kunt aansluiten op de stapel , zonder meer dan een paar meter horizontaal reist , werkt de afvoer niet een toegewijde vent nodig . Deze configuratie is gebruikelijk in veel huizen met een badkamer . Als de stapel is dan de horizontale werking gestelde - check lokale codes - een vent die oprijst uit de afvoerpijp en wordt aangesloten op de stapel voor het bereiken van de zolder werkt als een tak vent
< br . > Wet Vent

een natte vent is een zowel een afvoer en een vent . Een afvoerpijp van een armatuur op een verdieping boven de gootsteen reist om mee te doen met de belangrijkste afvoer en afvoerbuizen . Dit afvoerpijp kan ook dienen als zowel de ventilatie en de afvoerleiding voor het lagere niveau gootsteen . Vermijd het gebruik van een toilet afvoer als de vent voor een lager niveau wastafel. De grote hoeveelheid water die door de buis passeert kan het water te trekken uit val van de gootsteen en laat riool gassen om te ontsnappen in het huis . Natte ventilatieopeningen niet in alle gebieden goedgekeurd om deze reden.
AAV Vents

Air Toelating Valves toestaan ​​dat een drain om te ventileren zonder dat een ontluchtingspijp aansluiten op de belangrijkste ontluchtingspijp . De meeste codes alleen toestaan ​​deze kleppen in installaties waar aansluiting op het huis van de belangrijkste vent is onmogelijk of onpraktisch . De AAV ventiel laat lucht de pijp wanneer de pijp wordt aftappen voeren . Het sluit om te voorkomen dat het riool gas in de woning. AAV ventilatieopeningen hebben toestemming nodig van een gebouw inspecteur voor de installatie .

From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1002130321.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.