Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te verwijderen verschillende soorten bad Stoppers

Vanaf de pop -up van de flip - stijl , bad stoppers komen in een verscheidenheid van ontwerpen . De individuele vormgeving beïnvloedt niet alleen hoe de stop werkt , maar bepaalt de wijze van verwijdering ook. Gebruikmakend van de juiste techniek voor het verwijderen van deze stoppers voorkomt kostbare schade aan de stop of uw afvoer . Pop - Up Stopper

True
aan haar naam, de pop - up stopper omhoog en omlaag met de film van een hefboom . De hendel regelt een lift staaf, gelegen achter de muur . Deze ophefstang manipuleert de tuimelaar aan de onderkant van de stopper . Om de stop te verwijderen , eerst schakelt de stop op om de "up" positie . Knijp beide zijden van de stop , trek dan recht omhoog . Blijven trekken totdat de tuimelaar komt samen met de stop .
Plunger - Type Stopper

Op een zuiger type drain , de stop blijft verborgen in de overloop achter de wand . Een tuimelhendel regelt de werking van de stopper . In de gesloten stand , de stop blokkeert de afvoer , waardoor water verlaat het bad . Toegang tot deze stop vereist het verwijderen van de schroeven van de tuimelhendel afdekplaat . Met de plaat los , trek het recht uit de zijkant van het bad . De opkomende lift stang bevat de stopper aan de onderzijde .
Geneste Stopper

plaats van te vertrouwen op een hefmechanisme , de schroefdraad stopper bevat een centrale zuil die schroeven in de afvoer. Werking van deze stoppers verschilt per model . Sommige modellen duwen in en uit , terwijl anderen een draaiende beweging te openen en sluiten vereisen . Om deze stoppers te verwijderen , eerst proberen om de open stop linksom te draaien . Als dit niet lukt , kijk voor een knop in het midden van de stop . Draai de knop om de kop van een schroef te onthullen . Na de schroef los te draaien , verwijder de stop uit de afvoer .
Flip - Style Stopper

De handbediende flip - style stopper draaipunten heen en weer . De stopper is een vleugje van de teen of met de hand te openen of te sluiten . Een zuignap meegeleverd met het model de mogelijkheid voor het verwijderen van de stop . Sluit de dop en plaats de kop boven het midden van de afvoer. Druk op het midden van de zuignap aan een afdichting rond de stop te maken , trek de zuignap weg . Het vacuüm gecreëerd door de zuignap verwijdert de stop uit de afvoer .

Hoe te vervangen Koperen Met ABS

Koperen is een uitstekende keuze voor vrijwel alle toepassingen . Maar soms kunststof beter . ABS kunststof werkt het beste met drainage en afval sanitaire systemen. Het heeft bredere buisdiameters dan koper , en is zeer goed bestand tegen corrosieve materialen en rookgassen. Om deze redenen , kunt u koperen leidingen te vervangen door ABS plastic . Dit vereist het verwijderen van de oude pijp sec

Meer dan ooit