Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te reinigen en te onderhouden een Riolering ejecteurpomp

Een riolering ejecteurpomp beweegt afvalmateriaal uit gebieden die onder de septic tank of riool lijn . De pomp duwt de zaak omhoog om de lijn, zodat de afvalstoffen niet alleen zitten . Onderhoud en reiniging van de pomp zijn in principe hetzelfde. Puin dat is vastgelopen in de vlotter zal uiteindelijk van invloed op de pomp , en het afval zal een back-up . U kunt de pomp te reinigen als onderdeel van de routine-onderhoud of omgaan met het wanneer zich een probleem voordoet . Instructies
1

Schakel de stroomonderbreker in de pomp voordat u probeert om het schoon te maken . Kopen van 2

Open het paneel op de vuilwatertank . Verwijder vuil dat kan worden verstopping van de pomp en het voorkomen van de stroming , zoals luiers of papieren handdoeken .

Meet 3 het oliepeil in de pomp motor. De werkwijze is afhankelijk van het model pomp geïnstalleerd . Sommigen zullen een meter of een hoogte hebben, zodat je kunt zien hoeveel olie blijft . Raadpleeg de documentatie voor uw pomp te bepalen hoe om te meten en voeg olie aan de motor .

Trek
4 vuil van de buitenkant van de pomp die kunnen worden verstopt het. Onderzoek de inlaatklep en alle open gebieden op de pomp voor volumineuze materiaal.

Hoe te Air- Toegang Vents Installeer in een WC

Luchtinlaatklep kleppen laten luchtstroom direct in uw toilet afvoerpijp wanneer u het toilet door te spoelen . Sinds lucht beweegt door de afvoer wanneer water door de afvoer beweegt , je een vent moet sanitaire kwesties , zoals waterslag te voorkomen . De klep installeren duurt enige speciale sanitair vaardigheid, maar is niets de gemiddelde persoon niet aankan. U moet toegang hebben tot uw toil

Meer dan ooit