Huis Tuin

Huis Tuin

Wat zijn de oorzaken condensatie op buizen Van een Air Handler Unit

? Air handlers zijn eenheden die voorwaarde en circuleren lucht in uw huis . Afhankelijk van waar de lucht handlers zijn geïnstalleerd , zijn de daarop aansluitende pijpleidingen meestal geïsoleerd te beschermen tegen luchtlekken , bevriezing of zwetend van condensatie. Hoewel isolatie wordt verondersteld om te beschermen tegen vocht , soms isolatie nog zweten als gevolg van overmatig vocht , onvoldoende dikte , beperkte luchtstroom of waterlekkage . Crawl Space Vocht

Air handlers die zich in ongeconditioneerde kruipruimtes onder woningen worden blootgesteld aan vocht dat verdampt uit de bodem . Als een huis heeft een drainage probleem waarmee vocht ophopen onder het huis , water verdampt uit de kruipruimte vloer en vestigt zich op lucht handler pijpen , zelfs als ze geïsoleerd. Volgens Broom Verwarming en Airconditioning in Blythewood , South Carolina , hoeft zweten leidingen geen vocht veroorzaken onder uw huis ; het vocht onder uw huis veroorzaakt condensatie op uw leidingen .
Isolatie Issues

Als buisisolatie is van onvoldoende dikte of slecht geïnstalleerd , condensatie kan ophopen . Na verloop van tijd kan de oude isolatie verslechteren of weg van leidingen vallen , die vocht kan aanmoedigen om te bouwen langs blootgesteld leidingdelen . Als leidingen niet goed afgedicht , waar ze samen te voegen, kan geconditioneerde lucht lekken tussen de gewrichten en veroorzaken vocht condenseren rond de leidingen. Verschillende gebieden van geïsoleerde leidingen worden " cruciaal condensatie zones ", aldus Thermaflex . Als isolatie wordt samengedrukt langs de flexibele buis in een van deze condensatie zones , kan er worden gelokaliseerd zweten in de gecomprimeerde gebied .
Vuile luchtfilters

Air filters zijn geïnstalleerd in de lucht handler units aan fijn stof kan bewegen door het systeem en circuleert in de lucht . Filters moeten worden vervangen of gespoeld periodiek , afhankelijk van het type . Als ze verstopt raken , wordt de luchtstroom beperkt. Als de lucht beweegt te langzaam door de spoel in de lucht handler , het dwingt het systeem om harder te werken en maakt de lucht kouder dan normaal . Deze koudere lucht verlaagt de buitentemperatuur van de leidingen onder de specificaties van het ontwerp , waardoor condensatie te accumuleren op de leidingen .
Water Druppels en Lekken

Volgens Broom , wanneer een airconditioner draait en koellucht , de pijp die aan de verdamper van nature zweet . Deze pijp is ingekapseld in zwarte isolatie die is poreus , waardoor condensatie voorkomt druipen . Echter , soms is de verdamper bevriest en ijs op de buis . Als het ijs smelt , kan het water naar beneden druppelen op andere leidingen , die condensatievorming veroorzaakt op die leidingen . Loodgieterij op lekken kunnen reizen standleidingen en verzamel zo condensatie op lucht - handler buisisolatie .

Hoe maak je een gat in verticale keramische tegel voor een kraan Zorg

Het installeren van nieuwe leidingen in een kamer lijkt misschien een moeilijke taak. Maar de sleutel tot een professionele taak is de toegang tot de juiste tools. Om een gat in verticale keramische tegels zorgen voor een kraan u een gatzaag nodig . Deze cirkelvormige stukjes snijden dwars door tegel met minimale schade en rotzooi . Werk voorzichtig en neem de juiste voorzorgsmaatregelen en je zul

Meer dan ooit