Huis Tuin

Huis Tuin

Waarom heeft een WC controlesysteem Bubbles

? WC -systemen zijn niet ontworpen om luchtbellen te creëren . Als uw toilet besturingssysteem maakt bellen wanneer het vult of flushes , heb je een probleem . Soms zijn de problemen zijn kleine problemen die niet aangeven schade, maar soms bubbels zijn een symptoom van ontluchting problemen of verouderende componenten . Besteed aandacht aan hoe en wanneer uw toilet bellen naar de bron van de problemen te lokaliseren en een oplossing vinden . Bij twijfel altijd een loodgieter bellen voor hulp. Ontluchting Issues

Mensen denken niet van toiletten als gassen kunnen , maar ze doen. Het afval systeem in uw huis creëert rioolwater gassen die worden afgeblazen door uw sanitair , meestal via een dakluik . Als u krijgt bubbels in uw toilet ( met name vergezeld van een geur ) dan uw gas ventilatiesysteem kan lekken of slecht functioneren op andere manieren. Bel in een loodgieter om uw ontluchting controleren op tekenen van beschadiging en vervang versleten stukken .
Flapper Issues

De flap is de eenvoudige klep in uw toilet tank die wordt geopend wanneer uw toilet flushes , waardoor meer water te laten stromen in het systeem. Als uw toilet bubbels als het loopt vol , kon de scharnierklep een belangrijke reden zijn. Blokkades onder de flap , een flap die helemaal niet sluiten , en scheuren of gaten kunnen alle mogelijk leiden vulling kwesties. Het schoonmaken en opruimen van uw keel mag normale functie te herstellen , maar u kunt ook om de klep volledig te vervangen .
Pressure Issues

Als uw toilet borrelt als ze niet worden gebruikt op alle , maar als een ander sanitair systeem in werking is, kan de reden druk kwesties. Aftappen van een bad of met een douche , bijvoorbeeld , kan de lucht dwingen door je leidingen . Luchtzakken vaak vent naar buiten , maar soms kunnen ze in verschillende richtingen bewegen en veroorzaken uw toilet te borrelen . Toenemende sanitair ventilatie kan dit probleem op te lossen , maar het is meestal niet een ernstig probleem .
Blokkades

De terugslagklep is niet het enige deel van uw toilet , dat kan worden verstopt in de tijd. Een verstopping in de waterleiding of een toilet klomp kan ook leiden tot luchtbellen. De verzonken gaten , onder de rand van de toiletpot , kan ook worden geblokkeerd. Dit zorgt ervoor dat het toilet niet goed uitlekken en kunnen druk of borrelen problemen toenemen . Reinig uw toilet en verwijder eventuele klompen te zien of dit het probleem oplost .

Hoe kan ik een Plastic Valve Wissel naar Metaal in de badkamer

Afsluiters kunt u snel afsluiten van de watertoevoer naar een gootsteen of toilet in uw badkamer in geval van een overstroming , of in het geval u besluit om uw sanitair te vervangen. Kunststofkleppen zijn zuinig keuzes ; maar ze kunnen gaan lekken , waardoor er schade aan uw badkamer vloer en muren kan veroorzaken. Het vervangen van kunststof afsluiters met metalen kleppen is een relatief eenvoud

Meer dan ooit