Huis Tuin

Huis Tuin

Waar komt de WC Ga op de Bestaande Stack bij toevoegen van een Basement Badkamer

? Afronden van je kelder biedt waardevolle leefruimte zonder het bouwen van een aanvulling op uw huis . Naast nodig een watertoevoer en een afvoer , moeten alle sanitaire voorzieningen worden afgevoerd naar het riool gas back-up te voorkomen en ervoor te zorgen dat drainage is soepel en ongehinderd . Het sanitair vent systeem , ook wel bekend als de stack , verbindt met het centraal afvoersysteem en strekt zich verticaal door een muur en uit het dak . Langs de weg , extra sanitair ventilatieopeningen snijden de stapel . Ruw - In Loodgieters

Tijdens de bouw van uw huis, als de blauwdrukken opgeroepen voor een toekomstige kelder badkamer , de aannemer de nodige schikkingen getroffen voor het sanitair van de badkamer. U kunt loodgieterswerk " stubs " vinden in een deel van de kelder , tenzij uw huis is meer dan 30 jaar oud . De stompjes zijn afgedekt pijpen .
De Vent Pipe

Als je kijkt naar de ruw - in stubs , een plein vol met zand of vuil vind je . Onder dit plein ligt de bedekte uiteinde van een regenpijp die verbonden is met een bad of een douche . In de omgeving vindt u een bedekte wc flens vinden , waarover u de commode te installeren . Een extra pijp , bestemd voor de wastafel loopt van de betonvloer . Deze leiding dient als zowel de afvoer van de gootsteen en de vent voor alle drie de kelder armaturen.
Ontluchten WC

Het toilet installeert direct op de flens in de vloer . Wanneer u de wastafel installeert, de gootsteen hechten aan een " sanitaire T" sanitair verbinding die past op de bovenkant van de drain /ontluchtingspijp . Deze " T" aansluiting maakt het mogelijk water naar beneden af te voeren en geeft een extra opening aan de bovenkant van de "T ", waarop u een ontluchtingspijp aansluiten . De ontluchtingsleiding , die loopt tussen de muur studs , strekt zich naar boven, en je aansluiten bij de stack die de begane grond openingen . In het uitzonderlijke geval dat de begane grond stack is aan de andere kant van het huis, kunt u de kelder ontluchtingspijp lopen door een achtervolging of een terugkeer - luchtkanaal naar de zolder . Op dat moment kunt u het te hechten aan de belangrijkste stack of ontlucht deze apart door het dak.
No Rough - In Available Jobs

In oudere woningen zonder de aanwezige aansluitingen ruw - ins kunt u een kelder installeren up - flush toilet dat het water en afval van de commode verzamelt , wastafel en douche , maalt het en pompt het in het hoofdriool drain . Omdat er geen ontluchtingspijp beschikbaar is, moet je een ontluchtingspijp hechten aan de up- flush collectie tank en laat de pijp naar boven, door een stud wand , totdat je kunt binden in de begane grond stapel .


Hoe maak je een Grootte buisverdeler

Pipe spruitstukken zijn klein zijuitlaten naar of van andere leidingen . Ze worden gebruikt om gassen of vloeistoffen van of naar een centrale buis verzamelen of verdelen. Pijp spruitstukken worden veel gebruikt in autos, zonnepanelen , parallel sanitair en uitlaten . Ze zijn gemaakt van metaal zoals gietijzer en koper of kunststof , en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten . In feite

Meer dan ooit