Huis Tuin

Huis Tuin

Tanks zijn op Two Piece Toiletten Verwisselbare

? Een nieuw toilet zal u helpen water te besparen en verbeteren van de uitstraling van uw badkamer . Echter, de meeste huiseigenaren installeert een nieuw toilet alleen als er iets mis is met de oude gaat . Een veel voorkomend probleem is een gebarsten tank en kun je je afvragen als je gewoon kunt vervangen de tank deel van een tweedelige toilet. In sommige gevallen kan tanks uitwisselbaar zijn , maar niet altijd . Zelfde merk

Als je het vervangen van een toilet tank die minder dan vijf jaar oud en je stok met hetzelfde merk , de tanks moet uitwisselbaar zijn. Toiletten van dezelfde fabrikant verschillen voornamelijk in de kom stijl en hoogte . Binnen hetzelfde merk , tanks variëren in watercapaciteit en grootte, maar complete stijl veranderingen in tanks gebeurt slechts om de paar jaar .
Verschillende merken

Het is onwaarschijnlijk dat tanks uitwisselbaar zal zijn als je een toilet tank vervangen door een product van een andere fabrikant . Problemen met de verkeerde tanks en schalen vallen hardware niet in de rij en een slechte balans op de kom . Zelfs als de bouten line-up , kan de nieuwe tank lekken of zijn wiebelig .
Oudere Toiletten

WC tanks ouder dan 5 jaar zijn zelden uitwisselbaar met nieuwe tanks . Het belangrijkste probleem is dat de plaatsing en aantal gaten voor de bouten wijzigen ontwerpen veranderen . Daarom is een nieuwe tank waarschijnlijk overeenkomen uw oudere kom. Als je een sterke wens om de oude kom te houden , vraag dan iemand bij een sanitair leveren winkel of een huis verbouwen winkel die gespecialiseerd is in oudere of gebruikte apparatuur of ze kunnen helpen u een tank die zal werken met je kom te vinden.


overwegingen

kopen van een complete wc set verlicht een deel van het giswerk en kunnen niet veel meer dan het vervangen van alleen de tank kost . Echter , als u ervoor kiest om gewoon je tank te vervangen , neem het toilet uit elkaar en neem de tank met u naar de bouwmarkt . Dit garandeert je een tank die overeenkomt met de hardware op uw kom en is dezelfde kleur als de oude tank vinden .

Hoe te verbinden een afvoerputje op een septic tank

vloerafvoerleidingen zijn gemeenschappelijke inrichtingen in kelders voor gemakkelijke afvoer van water . Het is mogelijk om een van deze vloeraflopen sluiten op een sanitair zoals een septische tank . Septische systemen komen het meest voor in landelijke gebieden of andere locaties die niet worden bediend door een gemeentelijke watervoorziening . Hoewel de procedure uitdagend kan zijn , het insta

Meer dan ooit