Huis Tuin

Huis Tuin

Air Gap Lekken in de gootsteen

Loodgieters lekken zijn nooit goed nieuws voor een huiseigenaar . Als er water lekt uit uw luchtspleet deksel en druppelt in uw gootsteen , het echte probleem is niet de zichtbare waterlek , maar een probleem met de luchtspleet . Fix het lek in de luchtspleet meteen tot ernstige problemen met de functie en netheid van uw vaatwasser te voorkomen . Air Gap

De luchtspleet in uw keuken is een chromen dop of pijp uitsteekt uit de gootsteen of het aanrecht direct naast de gootsteen. Dit kleine stukje metaal beslaat twee pijpen . Een pijp aansluit op de afvoerslang van uw vaatwasser . De andere buis wordt aangesloten op een slang die past bij de aanslag op uw vuilnis . De luchtspleet voorkomt dat vuil water uit overheveling terug in uw vaatwasser als of de vuilophaal of de vaatwasser riolering .
Lek

Wanneer uw luchtspleet lekt in de gootsteen , water sijpelt uit onder de chromen kap en loopt naar beneden in uw gootsteen . Het lek zal optreden wanneer u uw vuilnis of vaatwasser draaien en stopt wanneer deze apparaten niet in gebruik zijn . Het lek wordt veroorzaakt door een blokkade in een van de luchtspleet slangen . Voedselresten zoals fruit zaden kunnen nestelen in de slang aangesloten op de vaatwasser of de vuilophaal .
Solutions

Het wegwerken van de blokkade stopt de luchtspleet van lekken in uw gootsteen . Verwijder het chromen dop , hetzij door het af te trekken of los te draaien . Gebruik een papieren handdoek af te drogen en schoonmaken van de zichtbare delen van de luchtspleet . Als je niet kunt zien geen obstructie aan de top , haal dan de luchtspleet slangen een voor een uit de verkoop en de vaatwasser . Gebruik een pijpenrager om binnenkant van hen te reinigen.
Overwegingen

bouwvoorschriften is in sommige gebieden is het gebruik van een luchtspleet als je een vaatwasser . Zonder de luchtspleet , kan de vaatwasser vuile water sifon van de afvoer slangen terug in het interieur. Dit kan schone vaat besmetten en uw gezin in gevaar voor voedsel overgedragen ziekten . Uw luchtspleet zal niet altijd lekken wanneer er een blokkade in een van de slangen . Het kan ertoe leiden dat uw vaatwasser langzaam plaats uitlekken.

Tub is verstopt & Vult bij gebruik van badkamer wastafel

Klompen in de regenpijp van je badkuip zijn vrij algemeen . Typisch de afvoer niet direct verstoppen , maar eerder klompen langzaam in de tijd , het aftappen van water terugwijkende langzamer en langzamer . Dit wordt meestal veroorzaakt door de opbouw van het haar , zeepresten en /of hard water . Aangezien de regenpijpen zijn aangesloten, kan de klomp veroorzaken de gootsteen om een ​​back- up tij

Meer dan ooit