Huis Tuin

Huis Tuin

Verschillen in Loodgieters Tapes

Wanneer u de uitdrukking " loodgieterswerk tape , " hoor je misschien denkt dat je weet wat er wordt besproken. Maar je kan het mis hebben . Er zijn twee zeer verschillende producten die vaak worden aangeduid als sanitair tape , of En het vreemdste deel over het is dat geen van hen zijn band at all " loodgieter tape . " - Althans niet wat in het algemeen aangeduid als tape. Loodgieterij tape kan betekenen Teflon strips die vaak worden gebruikt in toepassingen sanitair , en het kan ook betekenen metal band die wordt gebruikt door loodgieters en andere handige toepassingen. Teflon Tape

Teflon sanitair tape is een dunne , meestal witte strook van Teflon die wordt geleverd in een rol vergelijkbaar met de aard van de band die u zou kunnen gebruiken voor het verpakken van cadeautjes met Kerstmis . Het is niet klevend als andere tapes en niet in staat is om dingen bij elkaar te houden . In plaats daarvan , teflon tape is een zijdezacht aanvoelende materiaal dat is gewikkeld rond voorwerpen en klampt zich vast aan zichzelf.
Teflontape Gebruikt tape

Teflon loodgieter wordt gebruikt om een ​​dunne voegen laagje teflon rond de schroefdraad van het mannelijke uiteinde van een pijp die moet schroef in een andere buis of armatuur . De band voegt smering aan de draden , waardoor het makkelijker voor het los-en vastdraaien van de buis , en het houdt de afzonderlijke delen roesten bij de verbinding. Bovendien vult de gaten rondom de draden en voorkomt lekken . Dit is vooral handig bij het samenstellen van buizen of andere sanitaire toestellen die gevoelig zijn voor lekken kunnen zijn .
Metal Strapping

ander type van sanitair tape is erg dun metal bandjes die een reeks perforaties hebben geboord in het midden . Dit type van sanitair tape duidelijk niet passen bij de beschrijving van typische band in dat het niet kleefstof enkele wijze . Vaak is dit type loodgieter tape is 3/4 inch breed en is gemaakt van 24 -gauge staal. Deze flexibele maar stevige materiaal wordt gebruikt door loodgieters en ook door andere mensen die zijn gekomen met eindeloze creatieve toepassingen voor het.
Metal Strapping Gebruikt

sanitair doeleinden , de metalen band type van sanitair tape wordt gebruikt om mechanisch beveiligde leidingen en andere sanitaire toestellen om hen te ondersteunen en voorkomen dat ze verschuiven of te verplaatsen . De band wordt simpelweg door het wikkelen de riemen rond het object dat moet worden beveiligd en spijkeren of anderszins verbonden aan nabijgelegen stilstaande objecten zoals balken in een muur aangebracht . Boilers en andere zware en breekbare voorwerpen worden soms ondersteund door dit type van sanitair tape om schade aan hen in gebieden waar aardbevingen komen vaak voorkomen .

Hoe maak je een Zoneventiel op een Oil Furnace Repair

Zone kleppen die direct heet water op verschillende gebieden van het huis als nodig is, komen vaak op ketels en olie ovens . De zone klep is meestal in de leidingen recht boven de oven en werkt met ongeveer 24 volt voeding . Na verloop van tijd , kan de zone afsluiter slijten of beschadigd raken of kapot , wat zal resulteren in harde geluiden wanneer warmte wordt overgedragen via de zones . Vervan

Meer dan ooit