Huis Tuin

Huis Tuin

Wat is een secundaire Terug in sanitair

? Secundaire rendementen zijn een type van sanitair systeem dat wordt gebruikt in zowel commerciële als residentiële water verwarmen toepassingen om ervoor te zorgen dat warm water is altijd beschikbaar op elk moment van gebruik , of op elke kraan . Wanneer een bepaald gebied van het sanitair systeem vraagt ​​om warm water dat niet beschikbaar is uit de primaire boiler , wordt het hete water getrokken uit de secundaire retoursysteem plaats . Beschrijving

Secundaire sanitair rendementen zijn een warm water recirculatiesysteem dat meestal bestaat uit een koperen pijp en tee -systeem. Secundaire rendementen te sluiten op uw huishouden waterleidingen warm water terug naar de boiler of bijzondere gebruik recirculeren . Dit recirculatie door de terugkeer zorgt warm water is altijd beschikbaar op het moment van gebruik. In sommige systemen wordt ook een pomp gebruikt en is zo geprogrammeerd dat het werkt in periodes van maximaal warm water gebruik, die in de meeste huizen is meestal tijdens de vroege ochtend -en avonduren .
Hoe het werkt

secundaire retoursysteem , de leidingen zijn aangebracht in een lus die is gebaseerd op de natuurlijke neiging van warm water naar boven en koud stijgen naar beneden vallen . In een typisch verwarmingssysteem worden warmwaterleidingen aangesloten op uw boiler en opstaan ​​, lopen om elk toestel in uw huis, eindigend bij de verste armatuur uit de boiler . Dit creëert helft van de lus nodig is voor een tweede terugkeer . Door het installeren van een andere set van leidingen minimaal 2 meter van alle hoge punten in uw warm water systeem , de andere helft van de lus te maken u . Deze secundaire leidingen terug naar de boiler waar de afvoer klep bevindt zich gericht . In een huis waar het warm water lijnen dalen tot onder de boiler , wordt een circulatiepomp aangesloten op de lus ook hier aan het water circuleren door de secundaire leidingen . De stroom door de lus is traag, zelfs met een pomp , maar een bedrag van beweging zorgt ervoor dat er altijd warm water op elk toestel .
Voordelen

secundaire rendementen kan helpen oververhitting van uw water verwarming te voorkomen door ervoor te zorgen dat er voldoende water wordt gecirculeerd door uw sanitair systeem te allen tijde. In grotere toepassingen , zoals commerciële sanitair , het kan ook helpen bij het voorkomen verstikking punten , die voorkomen wanneer het verwarmingssysteem heeft veel macht en warm water , maar de in-en uitgangen zijn te klein om de vereiste hoeveelheid water circuleren . In een secundaire retoursysteem , is warm water niet getrokken uit het verwarmen van water -eenheid, maar van een secundaire lus van buizen waarin verwarmd water kan stromen bij een hoog volume .
Secundair retourneren en warmtepompen

Secundaire rendement systemen niet effectief te werken met warmtepompen , die vaak worden gebruikt met boiler systemen . Dit komt omdat warmtepompen lage temperatuur apparaten , zodat het water er opgeslagen is meestal koeler dan in een systeem zou zijn zonder een warmtepomp . Je kunt dit oplossen door gebruik te maken van een secundaire terugkeer lus aangesloten op een waterpomp en een stroom boiler, maar volgens Kensa warmtepompen , kan dit type van secundaire retoursysteem kostbaar zijn . Een andere mogelijkheid is om de buizen wrap met tracing band , die een elektrische leidingen tape die helpt om de watertemperatuur in de buis handhaven door het te verhitten . Tracing band wordt vaak gebruikt in watervoorziening in bevriezing van uw waterleidingen te voorkomen . In een secundaire keerlus , is de band verbonden met een timer te werken alleen tijdens de maximale perioden van gebruik warm water .

Hoe uw eigen Shower Filter Zorg

Douche filters kan het chloor te verwijderen uit uw water en maak uw douche een meer aangename ervaring . Chloor droogt de huid en het haar en niet noodzakelijk achter een aangename geur verlaten . Je wilt niet uit de douche ruiken als een zwembad te komen , dus het wegwerken van de chloor is uw beste inzet om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt . Filters voor de douche kan omhoog van $ 50 lopen

Meer dan ooit