Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> loodgieterswerk >> Content

Verschil tussen boven-en Mounted Kranen

Het beste is om vooraf te bepalen welke soorten kranen beschikbaar voor een wastafel die u wilt kopen, want je kunt ontdekken dat de kraan u liever past niet in de gootsteen u wilt . Daarnaast is het kiezen van een kraan die anders dan degene die u wilt vervangen is gemount kan opdrijven arbeidskosten als je een loodgieter installeren van een nieuwe wastafel . Kenmerken

De manier waarop top - gemonteerde -en - bodem gemonteerde kranen worden bevestigd aan wastafels in tegenspraak met wat hun namen doen vermoeden . Top - gemonteerde kranen worden vastgemaakt met moeren en ringen zich onder een wastafel . - Bodem gemonteerde kranen worden bevestigd op de top van een wastafel met moeren en ringen die onder de kraan uitloop en handvatten . Een voordeel van de bodem gemonteerde modellen is dat je niet hoeft te kruipen in een krappe ruimte onder een gootsteen om de kraan te vervangen los .
Centerset Kranen
< p > een centerset kraan is een veel voorkomende vorm van top - gemonteerde kraan. Centerset modellen komen als een enkele eenheid met de tuit en handvatten gemonteerd op een voet , en ze zijn vaak het type kraan gekozen voor kleinere putten . Het "centrum" in centerset verwijst naar de ruimte tussen de middelpunten van de buitenste gootsteen gaten waardoor de slangen lopen op een kraan sluiten op de watertoevoer . Centerset kranen algemeen fit wastafels met drie gaten voor kraan bijlagen , en de ruimte tussen de middelpunten van de buitenste gaten is ongeveer 4 centimeter .
Wijdverspreid Kranen

wijdverspreide kranen zijn meestal bottom - mount modellen. Net centerset rassen , zijn wijdverspreid kranen aangesloten op een watervoorziening door middel van drie zinken gaten . Echter , de ruimten tussen de middelpunten van de buitenste gaten van wijdverspreide kranen zijn 6 centimeter uit elkaar of meer . De tuit en handvatten wijdverspreide kranen meestal verbinding met een wastafel afzonderlijk , in plaats van als een eenheid . Wijdverspreide kranen kan een grotere verscheidenheid van putten passen omdat de uitloop en grepen niet bent verbonden met een basisstation .
Overwegingen

De hardware en de afwerking van de top - gemonteerde en - bodem gemonteerde kranen invloed op hun gebruiksgemak en onderhoud. Bijvoorbeeld , single-handvat knoppen krijgt u toegang tot warm en koud waterleidingen op hetzelfde moment, zonder dat zij afzonderlijke knoppen draaien om dit te doen . Het is makkelijker om porseleinen handgrepen op zoek naar schoon , omdat ze niet zien zeepresten en water vlekken zo gemakkelijk als chroom en andere glanzende afwerking . Handvatten in de vorm van lange hendels zijn gemakkelijker te grijpen en draaien het dan ronde grepen .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1002076700.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.