Huis Tuin

Huis Tuin

Verschil tussen boven-en Mounted Kranen

Het beste is om vooraf te bepalen welke soorten kranen beschikbaar voor een wastafel die u wilt kopen, want je kunt ontdekken dat de kraan u liever past niet in de gootsteen u wilt . Daarnaast is het kiezen van een kraan die anders dan degene die u wilt vervangen is gemount kan opdrijven arbeidskosten als je een loodgieter installeren van een nieuwe wastafel . Kenmerken

De manier waarop top - gemonteerde -en - bodem gemonteerde kranen worden bevestigd aan wastafels in tegenspraak met wat hun namen doen vermoeden . Top - gemonteerde kranen worden vastgemaakt met moeren en ringen zich onder een wastafel . - Bodem gemonteerde kranen worden bevestigd op de top van een wastafel met moeren en ringen die onder de kraan uitloop en handvatten . Een voordeel van de bodem gemonteerde modellen is dat je niet hoeft te kruipen in een krappe ruimte onder een gootsteen om de kraan te vervangen los .
Centerset Kranen

een centerset kraan is een veel voorkomende vorm van top - gemonteerde kraan. Centerset modellen komen als een enkele eenheid met de tuit en handvatten gemonteerd op een voet , en ze zijn vaak het type kraan gekozen voor kleinere putten . Het "centrum" in centerset verwijst naar de ruimte tussen de middelpunten van de buitenste gootsteen gaten waardoor de slangen lopen op een kraan sluiten op de watertoevoer . Centerset kranen algemeen fit wastafels met drie gaten voor kraan bijlagen , en de ruimte tussen de middelpunten van de buitenste gaten is ongeveer 4 centimeter .
Wijdverspreid Kranen

wijdverspreide kranen zijn meestal bottom - mount modellen. Net centerset rassen , zijn wijdverspreid kranen aangesloten op een watervoorziening door middel van drie zinken gaten . Echter , de ruimten tussen de middelpunten van de buitenste gaten van wijdverspreide kranen zijn 6 centimeter uit elkaar of meer . De tuit en handvatten wijdverspreide kranen meestal verbinding met een wastafel afzonderlijk , in plaats van als een eenheid . Wijdverspreide kranen kan een grotere verscheidenheid van putten passen omdat de uitloop en grepen niet bent verbonden met een basisstation .
Overwegingen

De hardware en de afwerking van de top - gemonteerde en - bodem gemonteerde kranen invloed op hun gebruiksgemak en onderhoud. Bijvoorbeeld , single-handvat knoppen krijgt u toegang tot warm en koud waterleidingen op hetzelfde moment, zonder dat zij afzonderlijke knoppen draaien om dit te doen . Het is makkelijker om porseleinen handgrepen op zoek naar schoon , omdat ze niet zien zeepresten en water vlekken zo gemakkelijk als chroom en andere glanzende afwerking . Handvatten in de vorm van lange hendels zijn gemakkelijker te grijpen en draaien het dan ronde grepen .

Hoe een AQUASOURCE WaterSense Toilet Seat Fix

De WaterSense etiket op een AQUASOURCE toilet is een aanduiding die zegt dat de armatuur voldoet aan de normen van de WaterSense programma voor efficiëntie met betrekking tot het gebruik ervan water . Het label heeft niets te maken met de AQUASOURCE wc-bril die op het armatuur . Het programma wordt gesponsord door het Amerikaanse Environmental Protection Agency . De Aquasource toilet is een merk a

Meer dan ooit