Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> loodgieterswerk >> Content

Hoe maak je een muur Toilet wijzigen om een vloer Toilet

Muur toiletten nemen verborgen spoelbakreservoirs ze een slanke verschijning die gemakkelijk kunnen passen in kleinere badkamers te geven . Het kan echter voorkomen dat u wilt een muur wc te wijzigen in een grond toilet . De eenvoudigste manier om dit te doen , zonder te verscheuren uw badkamer vloer , is een achter - flush toilet installeren. Deze toiletten spoelde horizontaal , in plaats van recht naar beneden , zoals in de meeste standaard toilets.Things je nodig hebt
Bedbescherming
Wrench
Dopsleutel
Grout zag
Rotary - snijgereedschap
beitel
Jigsaw
Keyhole zag
Hacksaw
pipewrench
PVC primer en cement
Pijp verbinding
Pijp wye ( PVC of metaal ) op Koppelingen ( PVC of metaal) < br > Rear - flush toilet
Marker
Siliconenvet
boormachine en Bits watervoorziening ventiel
watertoevoerslang
Toon meer instructies Heb Verwijder de wand WC
1

Schakel de watervoorziening ventiel voor de muur toilet. Precies waar dit is , hangt af van het type wand - wc- installatie je hebt. Sommige wand toiletten hebben de watervoorziening ventiel bereikbaar via een paneel in de muur boven het toilet of op een centrale locatie . Draai de knop helemaal naar rechts de watertoevoer af te zetten. Kopen van 2

Spoel het toilet om het water binnen te verwijderen.

Plaats 3 beschermende sheeting op de badkamervloer onder de wand toilet. Verwijder alle doppen op de muur schroeven met een schroevendraaier . Gebruik een sleutel of dopsleutel draai de bouten waarmee het toilet in plaats op de muur . Trek het toilet uit de rioolbuis en ingesteld op de lakens.
4

Verwijder de muur achter het toilet . De moeilijkheid van deze stap is afhankelijk van uw muur materiaal . Op tegelwanden , verwijder de tegelvoegen rond de tegel pleinen in een gebied dat ongeveer de breedte van de wc-bril , tot ongeveer 2 voeten op de muur , met een grout zaag of roterend snijgereedschap . Wrik de tegels met een koevoet of beitel . Verwijder de bescherming van commissarissen (of gipsplaten , in het geval van een muur zonder tegels) door te snijden uit de buurt van de muur met een sleutelgat of decoupeerzaag om de tank bloot in de muur .
5

Draai de koppelingen aan de bovenkant en onderkant van de tank met een moersleutel . Gebruik een schroevendraaier of sleutel om de bouten of schroeven van de tank op zijn plaats tussen de noppen los . Trek de tank uit de muur .
Installeer de vloer Toilet
6

Raadpleeg de achterzijde - flush toilet - installatie-instructies te vinden van de hoogte van de riool - inlaat pijp. In sommige gevallen kan dit de hoogte van uw wandcloset te passen en geen verdere aanpassing nodig is . Zo niet , zet de kast inlaat naar de gewenste hoogte . Gebruik een ijzerzaag ( PVC ) uit te snijden de oude inlaat , zand langs de pijpen en installeer een nieuwe wye gezamenlijk op de juiste hoogte , cementeren de PVC in plaats met primer en cement . Voor metalen kast leidingen , gebruik dan een waterpomptang om de stapel koppeling boven en onder de oude kast inlaat los . Voeg eventuele koppeling extensies als dat nodig is. Breng afdichtingsmiddel aan op de schroefdraad van de buis en schroef weer bij elkaar .
7

Route de water - toevoerleiding naar de onderkant van de muur opening. Voeg verminderen koppelingen aan de water - toevoerleiding en voeten van de buis tot aan de voet van de wand . Bevestig een 90 - graden bocht aan de onderkant van de pijp zodat het kan steken door de muur.
8

Vervang de muur opening verwijderd voor de tank met steunplaat . Snijd het bestuur om de juiste maat te passen tussen de studs, en zet met stud schroeven . Float en plak blootgestelde randen met joint compound . Indien gewenst, terecht tegellijm en opnieuw betegelen van de muur . Compleet door het invullen van de ruimten tussen de tegels met specie.
9

Slip flenzen over het water - aanvoerleiding en de wc - stack opening. Sluit een watervoorziening ventiel om het water - aanvoerleiding.
10

Schuif de achterste - flush wc-pot op de wc - inlaat pijp. Markeer door de gaten in de bodem van het toilet basis voor de bouten . Verwijder de toiletpot .
11

Gebruik een boormachine en bit te boren door de vloer om de diepte van de wc -base bouten . Steek ankers in de gaten .
12

siliconenvet toe naar het toilet - inlaat pijp. Schuif de schaal terug op zijn plaats . Vast te zetten met de basis bouten .
13

Plaats het toilet tank bovenop de kom. Zet vast met de tank bouten en een moersleutel .
14

Sluit een flexibele water - aanvoerleiding van de watervoorziening ventiel naar het toilet tank . Draai met een tang . Open de watervoorziening ventiel door hem helemaal naar links.
15

de watertoevoer herstellen . Laat het toilet vullen , dan spoelen en controleer op lekkage . Zet eventuele koppelingen indien nodig .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1002076699.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.