Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe een AQUASOURCE WaterSense Toilet Seat Fix

De WaterSense etiket op een AQUASOURCE toilet is een aanduiding die zegt dat de armatuur voldoet aan de normen van de WaterSense programma voor efficiëntie met betrekking tot het gebruik ervan water . Het label heeft niets te maken met de AQUASOURCE wc-bril die op het armatuur . Het programma wordt gesponsord door het Amerikaanse Environmental Protection Agency . De Aquasource toilet is een merk aangeboden door Lowe's , die home improvement producten verkoopt via haar netwerk van verkooppunten. Volg de algemene aanwijzingen naar een AQUASOURCE toiletbril die wiebelt of repareren loose.Things je nodig hebt
schroevendraaier
Replacement scharnierbouten
Replacement ringen
Vervanging moeren
nagellak

Toon meer instructies
1

Klap het scharnier bout deksel aan de achterkant van de wc-bril , met behulp van uw hand . Houd de boutkop stevig vast met een schroevendraaier . Draai de moer van de onderkant van het scharnier bout de wc-bril is . Het bevindt zich onder de kom velg. Doe dit voor beide bouten . Kopen van 2

Bestudeer de plastic ringen aan de onderkant van de bouten voor enige schade geïnstalleerd. Installeer nieuwe ringen indien nodig.
3

Til de wc-bril uit de kom en onderzoekt de bout voor een verslechtering . Schroef de bout met de klok mee in de stoel scharnier als het los .

Schroef 4 de bouten van de zitting scharnieren , draaien ze tegen de klok , als de bouten niet goed past in de scharnieren . Zet een schar van nagellak op de bovenste uiteinden van twee nieuwe , plastic scharnier bouten .

Schroef 5 het nieuwe scharnier bouten in de stoel scharnieren , ze met de klok mee te draaien . De nagellak helpt verzegeling van de bouten op zijn plaats . Plaats het zit in positie boven de AQUASOURCE toiletpot , inbrengen van de bouten beneden door het scharnier gaten in de kom velg .
6

toevoegen vervanging ring op de bodem van elke bout van onderaf . Rijg een vervangende moer op de bodem van elke bout . Houd de boutkop stevig vast met een schroevendraaier , en afwisselend draai elke moer van onderen met je hand, totdat de moeren past precies onder de bekerrand .
7

Klik de scharnierbout dekt dicht.

Automatische Toilet Vlissingen Systems in Connecticut

Als je iemand in het huis die de neiging om te vergeten te spoelen hebben , overweeg dan de installatie van een automatische spoeling wc systeem . Zoals te zien in een aantal openbare toiletten , deze systemen het toilet spoelen automatisch zodra het systeem dat u uit de buurt van het toilet zijn verhuisd detecteert . In Connecticut , kunt u de aanschaf van een gloednieuwe automatische spoeling to

Meer dan ooit