Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een riool Per IPC Test

De internationale sanitair Code en vele lokale codes vereisen gebouwen naar een riool - druktest passeren voordat het gebouw bewoonbaar wordt geacht . De voornaamste reden voor de test is om te controleren of de waterdruk het verlaten van het gebouw en het invoeren van de riolering is onder de maximale richtlijnen . IPC richtlijnen vereisen ook gebouwen opnieuw worden onderzocht wanneer bepaalde vervanging sanitair projecten zijn afgerond. De test kan worden aangevuld met water exfiltratie of met een lucht test. Instructies
Air Test
1

Steek elk van de zijtakken . Kopen van 2

Breng £ 3,5 per vierkante centimeter van de luchtdruk naar het sanitair gedeelte .
< br > Goedkope 3

Bewaak de druk verloren na vijf minuten . Om de test te slagen , mag niet meer dan de helft PSI aan het eind van vijf minuten verloren . Lokale code kan zorgen voor een hertest . U kunt vertellen hoeveel PSI wordt verloren door hoeveel psi je moet toevoegen om het niveau terug te brengen tot 3,5 PSI .
Water Exfiltratie Test
4

Plug de laterale en riser bij de clean- out .
5

Toeslag de lijn met water tot het niveau met de stichting rang. Het minimum waterpeil moet minstens twee meter boven de laterale omkeren op het riool schoon -out . Als een kalender zijn onder dat niveau , moeten ze worden aangesloten af voor de test en een opstuwing moet worden gemonteerd .

Na 6 30 minuten , het meten van de hoeveelheid water die verloren was. Meer dan 4 liter water verlies voor een vier -inch laterale is een code mislukking. De stad inspecteur kan meer water verlies voor grotere zijtakken staan ​​.

Hoe te ontwikkelde Lengte Bereken in sanitair

De lengte van een pijp die wordt gebruikt in de leidingen is een belangrijke berekening. Deze meting helpt loodgieters om de hoeveelheid en de kosten van materiaal dat nodig is voor een project te berekenen . Pijp lengte is ook een belangrijke overweging als het gaat om de waterdruk . De ontwikkelde lengte van een buis is een meting die wordt uitgevoerd langs het midden van een buis . Dit sanitair

Meer dan ooit