Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Compression Passend op een Water afsluiter voor een kraan vervangen

Een lek tussen het huis lijn en de kraan afsluiter geeft meestal een defecte compressiefitting . De knelkoppeling bestaat uit een compressie ring die het huis lijn en een compressie moer waarmee de afsluiter bevestigd aan het huis lijn omringt. Vervanging compressie ringen en moeren zijn verkrijgbaar bij home improvement centers.Things Je
Wrench
Tangen
Plumber's tape
Toon meer instructies
1

Turn nodig uit de belangrijkste watervoorziening van het huis . De belangrijkste afsluiter is tussen de watermeter en uw huis . Vaak is de afsluiter is in de buurt van de watermeter . Kopen van 2

Open de kraan met de lekkende afsluiter en laat al het water af te voeren uit de lijn . Draai de verbindende einde van de kraan waterleiding , waar het aansluit op de afsluiter , tegen de klok in met een sleutel en verwijder de lijn van de afsluiter .
3

Turn Wartelmoer waarmee de afsluiter naar het huis lijn met de klok mee met een moersleutel . De moer rechtsom gedraaid wordt , omdat je op zoek bent naar het in omgekeerde volgorde. De moer draden op de afsluiter . Blijven draaien van de moer totdat de afsluiter is vrij van het huis lijn .

Trek
4 de bestaande compressie ring montage van het uiteinde van het huis pijp . Een tang kan nodig zijn om de ring draaien van de buis . Schuif de compressie moer uit het huis pijp .

Reinig 5 de draden op de afsluiter , het verwijderen van alle sporen van tape oude loodgieter . Wikkel nieuwe loodgieter tape met de klok mee rond elke set van draden .

Schuif
6 een nieuwe compressie moer over het huis pijp met de schroefdraad van de moer weg te wijzen uit de pijp . Duw een nieuwe compressie- ring montage over het uiteinde van het huis pijp . De concave gedeelte van de ring moeten van de buis wijzen . Sommige compressie ringen aan beide kanten concaaf . Druk de ring ¼ inch voorbij het einde van de pijp .
7

Plaats het einde van de afsluiter tegen het einde van het huis pijp . Schuif de compressie moer over de schroefdraad van de afsluiter en draai de moer totdat deze vast . Zorg ervoor dat u de afsluitklep houden tegen het einde van het huis pijp tijdens het aandraaien van de moer . De moer trekt de compressie ring tegen het einde van de afsluiter threads vormen een waterdichte afdichting .
8

Draai de klemmoer een andere 1/2 slag met een sleutel. Rijg de waterleiding aansluiten moer op de afsluiter totdat deze vast . Draai de moer nog een 1/2 slag met de sleutel . Zet de kraan en draai de afsluiter met de klok mee tot het niet verder .
9

Ga naar de belangrijkste water uitschakeling aan het huis en zet hem terug naar de stand "Aan" . Draai langzaam de kraan afsluiter linksom om water te leveren aan de kraan . Controleer op lekkage bij de aansluitingen en draai de moeren nog een 1 /4 slag indien nodig.

Kunt u Strap een PVC pijp om je foundation

? PVC-buis , of het nu voor ventilatie of het gebruik van water , of zelfs als elektrische leidingen , kan worden vastgebonden aan het fundament van uw huis . PVC is een duurzaam materiaal met een breed scala van toepassingen . Afhankelijk van wat zal zijn in uw PVC pijp , kunt u meer of minder steunen om ervoor te zorgen het goed vastzit aan uw stichting muur. Het kiezen van de juiste PVC PVC p

Meer dan ooit