Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe de Flush Stronger op een Kohler Toilet Zorg

In 1992 , de Energy Policy Act verlaagd maximale spoelhoeveelheid de wc 's van 3 1/2 tot 1,6 liter . Met minder dan de toegewezen hoeveelheid water in uw tank resulteert in een zwakke flush . Uw Kohler wc zorgt voor de handmatige instelling van de tank waterpeil . Het verhogen van de hoeveelheid water in de tank naar het maximumniveau voldoen , verhoogt de hoeveelheid water die de pot tijdens het spoelen binnenkomt . Het extra water zorgt voor een sterkere flush.Things je nodig hebt
Vlakkopschroevendraaier
Toon meer instructies Heb vlotterbal Modellen
1

Verwijder het deksel van de tank naar de holle overloop buis bloot in het midden . Een lijn aan de kant van de overloop buis geeft het gewenste waterpeil . Kopen van 2

Zoek de schroef op het hoofd van de inlaatklep . De inlaatklep vult water in de tank . De inlaatklep is over het algemeen in de linkerhoek van de tank .

Gebruik 3 een platte schroevendraaier om de schroef tegen de klok in draaien . Elk linksom turn of the screw verhoogt het waterpeil in de tank . Begin met een slechts halve draai .
4

Spoel uw toilet , en let op de ingestelde waterniveau . Indien nodig blijven om het water aan te passen tot het niveau komt bij de lijn op overloop .
Float Cup Modellen
5

vernietiging van het deksel van de tank . Zoek het waterpeil in de buurt van de top van de overloop buis. Deze holle buis bevindt naar het midden van de tank .

Zoek
6 een schroef op de inlaatklep arm . De inlaatklep staat links van de overloopbuis . Als de inlaatklep mist een schroef op zijn arm , op zoek naar een veer clip op de zijkant van de vlotter beker .

Knijp 7 de zijkanten van de schroef en draai deze tegen de klok in een halve draai . Anders , knijp de boven-en onderkant van de veer clip en verhogen de de vlotter beker een halve inch .
8

Spoel het toilet , en controleer het nieuwe waterpeil tegen de lijn op de overloop buis. Om het water hendel verder te verhogen , blijven de aanpassing in stappen .

Dompelpomp Drain Installatie

Stilstaand water maakt het niet alleen moeilijk om een ​​kelder te navigeren , maar nodigt ook uit vorm. Als je een natte kelder , kan je huren van een professional in voettekst drain tegels die het water uit de buurt van uw stichting bewegen te zetten . Maar dit is een dure oplossing . Je zou in staat zijn om uw kelder droog te houden door alleen het installeren van een carter pomp . Als je relat

Meer dan ooit